Çabukel, Bu mahallerde çok büyük su sorunu var!

POLİTİKA 05.08.2021 - 22:22, Güncelleme: 05.08.2021 - 22:22
 

Çabukel, Bu mahallerde çok büyük su sorunu var!

İyi parti Kahramanmaraş İl başkanı avukat Ahmet Çabukel, Türkoğlu ilçesinde Beyoğlu ve Şekeroba mahallelerini ziyaret etti.

İlçe ziyaretinde Başkan Çabukel’e ilçe başkanı Hasan Kızıldağ ve il başkan yardımcıları eşlik etti.   Ziyaret sonrası açıklamalıda bulunan Çabukel, “Türkoğlu’nda gördük ki Büyükşehir yasasından sonra sahipsiz kalmış ve hiç bir hizmet görmeyen eski kasaba yeni mahalleler oluşmuş. İlçe olabilecek kadar büyük olan yerler mahalle olmuş.”dedi.   “Yeter artık”   Beyoğlu ve Şekeroba mahallelerinin sorunlarını sıralayan Ahmet Çabukel, şunları söyledi, “Her iki mahallemizde de çok büyük bir su sorunu var. Sulama suyu dahil, içme ve kullanma suyunda da büyük sorun yaşıyorlar. Mevcut iktidardan 40-50 yıl önce yapılmış alt yapıyı kullanıyorlar. Bu alt yapı yetmiyor. İşleri güçleri park bahçe olduğunu söyleyen iktidar vatandaşa çare olamıyor.   Şehrimizde yönetilmiyor. Bölgemizde dalış sorunları var. İnsanların tapuları kadastro ile başkaları üzerine çıkartılmış. Yol sorunları var. Atıl kalmış çok fazla sokakları var. Bu konulara çare olmak İçin vatandaşları dinlemek ve anlamak gerekir. Bugün gördük ki İYİ’ler hariç teşkilatlarda saha olanlar yok. Bizden sonra bölgelerine siyasiler gelecektir. Onlara her şeyi anlatmalarını söyledik. Bölgemizde onlarca kapalı iş yeri var. Büyük çoğunluğu son iki yılda olmuş.   Çiftçilerimiz isyada gübre fiyatları uçmuş gitmiş, sulama, işçi fiyatı, yakıt fiyatı da eklenince 30 dönüm arsadan çiftçimize kalan 5 bin TL. Artık utanın ve istifa edin. Bu ülkeye vereceğiniz bir şey kalmadı. Yönetimde kaldınız sürece de, Yeter artık paraları doğru yerlere harcayın. Vatandaşın mağduriyetini giderin.”
İyi parti Kahramanmaraş İl başkanı avukat Ahmet Çabukel, Türkoğlu ilçesinde Beyoğlu ve Şekeroba mahallelerini ziyaret etti.

İlçe ziyaretinde Başkan Çabukel’e ilçe başkanı Hasan Kızıldağ ve il başkan yardımcıları eşlik etti.

 

Ziyaret sonrası açıklamalıda bulunan Çabukel, “Türkoğlu’nda gördük ki Büyükşehir yasasından sonra sahipsiz kalmış ve hiç bir hizmet görmeyen eski kasaba yeni mahalleler oluşmuş. İlçe olabilecek kadar büyük olan yerler mahalle olmuş.”dedi.

 

“Yeter artık”

 

Beyoğlu ve Şekeroba mahallelerinin sorunlarını sıralayan Ahmet Çabukel, şunları söyledi, “Her iki mahallemizde de çok büyük bir su sorunu var. Sulama suyu dahil, içme ve kullanma suyunda da büyük sorun yaşıyorlar. Mevcut iktidardan 40-50 yıl önce yapılmış alt yapıyı kullanıyorlar. Bu alt yapı yetmiyor. İşleri güçleri park bahçe olduğunu söyleyen iktidar vatandaşa çare olamıyor.

 

Şehrimizde yönetilmiyor. Bölgemizde dalış sorunları var. İnsanların tapuları kadastro ile başkaları üzerine çıkartılmış. Yol sorunları var. Atıl kalmış çok fazla sokakları var. Bu konulara çare olmak İçin vatandaşları dinlemek ve anlamak gerekir. Bugün gördük ki İYİ’ler hariç teşkilatlarda saha olanlar yok. Bizden sonra bölgelerine siyasiler gelecektir. Onlara her şeyi anlatmalarını söyledik. Bölgemizde onlarca kapalı iş yeri var. Büyük çoğunluğu son iki yılda olmuş.

 

Çiftçilerimiz isyada gübre fiyatları uçmuş gitmiş, sulama, işçi fiyatı, yakıt fiyatı da eklenince 30 dönüm arsadan çiftçimize kalan 5 bin TL. Artık utanın ve istifa edin. Bu ülkeye vereceğiniz bir şey kalmadı. Yönetimde kaldınız sürece de, Yeter artık paraları doğru yerlere harcayın. Vatandaşın mağduriyetini giderin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.