Çabukel: Aşure, farklılıklarımızın zenginlik olduğunu gösterir!

POLİTİKA 14.08.2022 - 19:36, Güncelleme: 14.08.2022 - 19:36
 

Çabukel: Aşure, farklılıklarımızın zenginlik olduğunu gösterir!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı av. Büşra Telli, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.

Kadın Politikaları Başkanlığının Aşure programında konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Aşure’nin çok özel bir tarifi olduğunu belirterek “Aşure, bize farklılıklarımızın zenginlik olduğunu gösterir” ifadelerini kullandı. Muharrem ayının, kardeşlik ve dostluk ayı olduğunu dile getiren Başkan Çabukel, “Muharrem ayı münasebetiyle bugün, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanlığımızın organizasyonuyla vatandaşlarımıza aşure ikramı yaptık. Muharrem ayı, kardeşlik ve dostluk ayıdır. Muharrem ayında ehli beytin yasını tutuyoruz. Tüm İslam alemi olarak da oruçlarımızı tuttuk. Muharrem ayının 10’uncu günü itibariyle de bugün vatandaşlarımıza Aşure ikramında bulunduk” dedi.            
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı av. Büşra Telli, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.

Kadın Politikaları Başkanlığının Aşure programında konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Aşure’nin çok özel bir tarifi olduğunu belirterek “Aşure, bize farklılıklarımızın zenginlik olduğunu gösterir” ifadelerini kullandı.


Muharrem ayının, kardeşlik ve dostluk ayı olduğunu dile getiren Başkan Çabukel, “Muharrem ayı münasebetiyle bugün, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanlığımızın organizasyonuyla vatandaşlarımıza aşure ikramı yaptık. Muharrem ayı, kardeşlik ve dostluk ayıdır. Muharrem ayında ehli beytin yasını tutuyoruz.

Tüm İslam alemi olarak da oruçlarımızı tuttuk. Muharrem ayının 10’uncu günü itibariyle de bugün vatandaşlarımıza Aşure ikramında bulunduk” dedi.
           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.