Çabukel, Afşin’de esnaflar dertli!

AKTÜEL 02.10.2021 - 19:26, Güncelleme: 02.10.2021 - 19:26
 

Çabukel, Afşin’de esnaflar dertli!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı avukat Ahmet Çabukel, Afşin’de bir takım ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı avukat Ahmet Çabukel, Afşin ilçe Başkanı Afşin Mehmet Taşkale , Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Afşin Çarşı Esnafları ve Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.  Yapmış olduğu ziyareti değerlendiren başkan Çabukel, “Esnafımızın derdi çok! Esnafımız kendi öz sermayesini koruyamadığı gibi son dönemde çok küçülmüşler, üst üste gelen zamlar dolayısıyla sattıkları malı yerine koyamıyorlar, kira ödemekte zorlanıyorlar, Bağ-kur primini ödeyebilen esnaf bir kaç kişiyi geçmiyor, Sigorta Prim fiyatları çok yüksek, Elektrik faturaları 2 kat artmış her durumda buradan kurtulmak istiyorlar. İYİ Parti olarak sesleniyoruz. Seçime 2 yıl var bu insanların derdini çözün. İktidar şikayet etme yeri değil sorunları çözme yeridir.”diye konuştu.  
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı avukat Ahmet Çabukel, Afşin’de bir takım ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı avukat Ahmet Çabukel, Afşin ilçe Başkanı Afşin Mehmet Taşkale , Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Afşin Çarşı Esnafları ve Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. 


Yapmış olduğu ziyareti değerlendiren başkan Çabukel, “Esnafımızın derdi çok! Esnafımız kendi öz sermayesini koruyamadığı gibi son dönemde çok küçülmüşler, üst üste gelen zamlar dolayısıyla sattıkları malı yerine koyamıyorlar, kira ödemekte zorlanıyorlar, Bağ-kur primini ödeyebilen esnaf bir kaç kişiyi geçmiyor, Sigorta Prim fiyatları çok yüksek, Elektrik faturaları 2 kat artmış her durumda buradan kurtulmak istiyorlar. İYİ Parti olarak sesleniyoruz.

Seçime 2 yıl var bu insanların derdini çözün. İktidar şikayet etme yeri değil sorunları çözme yeridir.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.