C sınıf ehliyetin fiyatı ne kadar? İşte güncel fiyat listesi…

AKTÜEL 01.02.2023 - 17:08, Güncelleme: 01.02.2023 - 17:08
 

C sınıf ehliyetin fiyatı ne kadar? İşte güncel fiyat listesi…

C sınıf ehliyeti Kamyon ve çekici ağır vasıta araç kullanmak isteyen vatandaşların alması gereken bir ehliyet türüdür. Peki, C sınıf ehliyetin fiyatı ne kadar?

C sınıf ehliyet almak için yaş şartı nedir? İşte detaylar… C sınıfı ehliyet ile kamyon, Tır, Otomobil, traktör, minibüs, kamyonet ve 14 kişiye kadar yolcu taşıyan araçlar kullanılabilir. 14 kişiden fazla yolcu taşıyan araçları sadece D sınıfı ehliyete sahip olan sürücüler kullanır. Kamyon ve çekici kullanma yetkisi veren ehliyet sınıfıdır. C sınıfı ehliyet yaş sınırı 21'dir. Bu ehliyeti alabilme şartı, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaktır. B sınıfı ehliyetten C sınıfı ehliyete geçişlerde kurs ücreti 6000 TL, direksiyon sınav ücreti 295 TL, 4.927 TL vergisi vardır. Ehliyetiniz olduğu için yazılı sınava girme zorunluluğunuz yoktur. D sınıfı ehliyetten C sınıfı ehliyete geçişlerde kurs ücreti 6000 TL, direksiyon sınav ücreti 295 TL, 4.927 TL vergisi vardır. Ehliyetiniz olduğu için yazılı sınava girme zorunluluğunuz yoktur.  
C sınıf ehliyeti Kamyon ve çekici ağır vasıta araç kullanmak isteyen vatandaşların alması gereken bir ehliyet türüdür. Peki, C sınıf ehliyetin fiyatı ne kadar?

C sınıf ehliyet almak için yaş şartı nedir? İşte detaylar…

C sınıfı ehliyet ile kamyon, Tır, Otomobil, traktör, minibüs, kamyonet ve 14 kişiye kadar yolcu taşıyan araçlar kullanılabilir. 14 kişiden fazla yolcu taşıyan araçları sadece D sınıfı ehliyete sahip olan sürücüler kullanır.

Kamyon ve çekici kullanma yetkisi veren ehliyet sınıfıdır.

C sınıfı ehliyet yaş sınırı 21'dir.

Bu ehliyeti alabilme şartı, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaktır.

B sınıfı ehliyetten C sınıfı ehliyete geçişlerde kurs ücreti 6000 TL, direksiyon sınav ücreti 295 TL, 4.927 TL vergisi vardır. Ehliyetiniz olduğu için yazılı sınava girme zorunluluğunuz yoktur.

D sınıfı ehliyetten C sınıfı ehliyete geçişlerde kurs ücreti 6000 TL, direksiyon sınav ücreti 295 TL, 4.927 TL vergisi vardır. Ehliyetiniz olduğu için yazılı sınava girme zorunluluğunuz yoktur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.