Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalında Ulaşım Atağı!

YEREL HABERLER 29.07.2024 - 21:03, Güncelleme: 29.07.2024 - 21:03
 

Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalında Ulaşım Atağı!

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kizirli Mahallesi’ne bağlı Terolar Obası’nın ana arterini 4 bin metrekare kilit parke ile yeniliyor.

Şehrin ulaşım ağını geliştirmek için şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle ayırt etmeksizin yol bakım, onarım ve yenilemelerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kizirli Mahallesi’ne bağlı Terolar Obası’nda yol yenileme çalışması başlattı. Yerleşim yerinin toprak yolu, belediye tarafından kilit parke ile yenileniyor. Özellikle kış aylarında ulaşımda sorun teşkil eden ve şikayet konusu olan arterde 4 bin metrekarelik parke taşı uygulaması yapılacak. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla obanın ulaşım standardı artırılacak. Başlatılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten bölge halkı ise, yol sorununu çözen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kizirli Mahallesi’ne bağlı Terolar Obası’nın ana arterini 4 bin metrekare kilit parke ile yeniliyor.

Şehrin ulaşım ağını geliştirmek için şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle ayırt etmeksizin yol bakım, onarım ve yenilemelerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kizirli Mahallesi’ne bağlı Terolar Obası’nda yol yenileme çalışması başlattı.

Yerleşim yerinin toprak yolu, belediye tarafından kilit parke ile yenileniyor. Özellikle kış aylarında ulaşımda sorun teşkil eden ve şikayet konusu olan arterde 4 bin metrekarelik parke taşı uygulaması yapılacak. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla obanın ulaşım standardı artırılacak.

Başlatılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten bölge halkı ise, yol sorununu çözen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.