Büyükşehir Meclisinde Atamalar Oylandı!

25.07.2019 - 18:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Büyükşehir Meclisinde Atamalar Oylandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Meclis Başkanvekili Arif Şen başkanlığında toplandı.

Meclis Başkanvekili Arif Şen 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerin gününü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi adına kutladığını ifade etti. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ihtisas komisyonlarından gelen maddelerin görüşülmesine geçildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Müdür ve Üst Kadro atamaları yapıldı. Yapılan oylama ile; Genel Sekreterliğe Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcılığına Züver Çetinkaya ve Mehmet Ertürkmen, Kültür, Turizm ve Spor Daire Başkanvekilliğine Ömer Kırsoy, Ruhsat ve Denetim Şube Müdür Vekilliğine Harun Buz, Strateji ve Bütçe Şube Müdürlüğüne Bedri Akkaya, Çevre Denetimi Şube Müdür Vekilliğine Onur Erdi ve Cenaze ve Taziye Hizmetleri Şube Müdür Vekilliğine Emir İsmail Demir getirildi.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Meclis Başkanvekili Arif Şen başkanlığında toplandı.

Meclis Başkanvekili Arif Şen 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerin gününü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi adına kutladığını ifade etti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ihtisas komisyonlarından gelen maddelerin görüşülmesine geçildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Müdür ve Üst Kadro atamaları yapıldı.

Yapılan oylama ile;

Genel Sekreterliğe Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcılığına Züver Çetinkaya ve Mehmet Ertürkmen, Kültür, Turizm ve Spor Daire Başkanvekilliğine Ömer Kırsoy, Ruhsat ve Denetim Şube Müdür Vekilliğine Harun Buz, Strateji ve Bütçe Şube Müdürlüğüne Bedri Akkaya, Çevre Denetimi Şube Müdür Vekilliğine Onur Erdi ve Cenaze ve Taziye Hizmetleri Şube Müdür Vekilliğine Emir İsmail Demir getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.