Büyükşehir, Göksun – Elbistan Bağlantı Yolunu Bakıma Aldı!

YEREL HABERLER 10.06.2024 - 18:49, Güncelleme: 10.06.2024 - 18:49
 

Büyükşehir, Göksun – Elbistan Bağlantı Yolunu Bakıma Aldı!

Büyükşehir Belediyesi, Göksun ve Elbistan’ın kırsal mahallelerinin ulaşımda yoğun olarak kullandığı Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu’nu bakıma aldı.

Kahramanmaraş’ın ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha rahat bir ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarını durmaksızın sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan ve kısmi çökmelerin meydana geldiği Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu’nu bakıma aldı. Göksun ve Elbistan’ın birçok kırsal mahallesinin ulaşımda aktif olarak kullandığı grup yolunda deforme olan kısımlar sıcak asfaltla tamir ediliyor. Fen İşleri ve Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla, grup yolunda deforme olan kısımlar tamir edilerek yerleşim yerlerinin ulaşımı iyileştiriliyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, daha ulaşılabilir yerleşim yerleri için yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarının kesintisiz devam ettiği belirtildi.
Büyükşehir Belediyesi, Göksun ve Elbistan’ın kırsal mahallelerinin ulaşımda yoğun olarak kullandığı Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu’nu bakıma aldı.

Kahramanmaraş’ın ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha rahat bir ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarını durmaksızın sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan ve kısmi çökmelerin meydana geldiği Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu’nu bakıma aldı.

Göksun ve Elbistan’ın birçok kırsal mahallesinin ulaşımda aktif olarak kullandığı grup yolunda deforme olan kısımlar sıcak asfaltla tamir ediliyor. Fen İşleri ve Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla, grup yolunda deforme olan kısımlar tamir edilerek yerleşim yerlerinin ulaşımı iyileştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, daha ulaşılabilir yerleşim yerleri için yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarının kesintisiz devam ettiği belirtildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.