Büyükşehir Dezenfekte Çalışmalarını Sürdürüyor

YAŞAM 19.04.2021 - 21:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Büyükşehir Dezenfekte Çalışmalarını Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, pandemiyle mücadele kapsamında Demirciler Çarşısı, Kapalı Çarşı, Otogar ve Kıbrıs Meydanı gibi şehrin muhtelif yerlerinde dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi pandemiyle mücadele kapsamında şehir genelinde dezenfeksiyon uygulamalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, kamusal ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.   Konu ile ilgili olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz, Demirciler Çarşısı, Kapalı Çarşı, Sarayaltı Çarşısı, Saraçhane, Kuyumcular Çarşısı, Kıbrıs Meydanı, Bakırcılar Çarşısı, Katiphan ve Otobüs Terminali’nde dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Şehir genelinde vatandaşların ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm sosyal ve kamusal alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarımız devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, pandemiyle mücadele kapsamında Demirciler Çarşısı, Kapalı Çarşı, Otogar ve Kıbrıs Meydanı gibi şehrin muhtelif yerlerinde dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi pandemiyle mücadele kapsamında şehir genelinde dezenfeksiyon uygulamalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, kamusal ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Konu ile ilgili olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz, Demirciler Çarşısı, Kapalı Çarşı, Sarayaltı Çarşısı, Saraçhane, Kuyumcular Çarşısı, Kıbrıs Meydanı, Bakırcılar Çarşısı, Katiphan ve Otobüs Terminali’nde dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Şehir genelinde vatandaşların ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm sosyal ve kamusal alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarımız devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.