Büyükşehir, Azerbaycan Bulvarı’nda Yürüyüş Yollarını Yeniliyor!

YEREL HABERLER 25.08.2023 - 20:41, Güncelleme: 25.08.2023 - 20:41
 

Büyükşehir, Azerbaycan Bulvarı’nda Yürüyüş Yollarını Yeniliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarı’nda deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarı’nda deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor. Depremde hasar gören caddelerde başlattığı çevre düzenlemelerini hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarı’nda da üstyapı imalatlarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla bölgeye yeni yürüyüş yolları kazandırılırken deforme olan yürüyüş yolları da yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve ulaşımın iyileştirilmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarı’nda deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarı’nda deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor.

Depremde hasar gören caddelerde başlattığı çevre düzenlemelerini hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarı’nda da üstyapı imalatlarına devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla bölgeye yeni yürüyüş yolları kazandırılırken deforme olan yürüyüş yolları da yenileniyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve ulaşımın iyileştirilmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.