Büyükelçi LEE, Güney Koreli firmalara Kahramanmaraş’ı anlatacak!

YEREL HABERLER 25.11.2022 - 17:27, Güncelleme: 25.11.2022 - 17:27
 

Büyükelçi LEE, Güney Koreli firmalara Kahramanmaraş’ı anlatacak!

Dost ve kardeş ülke Güney Kore Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Won IK LEE, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in davetiyle Kahramanmaraş’a geldi.

Başkan Mahçiçek ile resmi ziyaretlerde bulunan BüyükelçiWon IK LEE, sonrasında ise EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’nı gezdi. Alandan etkilenen Büyükelçi LEE, “EXPO 2023 vesilesiyle gururlu bir tarihe sahip olan Kahramanmaraş’ın sadece Türkiye’de değil dünyaca tanıtılmasını ümit ediyorum” dedi. Güney Kore Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Won IK LEE, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in davetiyle Kahramanmaraş’a geldi.  Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan ve en az 50 ülkenin katılması hedeflenen Uluslararası EXPO 2023’teki çalışmaları yerinde görmek ve istişarelerde bulanmak üzere kente gelen Güney Kore Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Won IK LEE, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Başkan Mahçiçek, davetlisi Büyükelçi Won IK LEE ile ilk olarak Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO)’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanvekili Serdar Zabun ile bir araya geldi. Ziyarette Kahramanmaraş’ın Güney Kore ile ihracat potansiyelinin artırılması ve ikili ekonomik işbirliğinin daha ileri seviyelere çıkması adına görüş alışverişinde bulunuldu.  Büyükelçi LEE ziyarette, EXPO 2023’ü fırsata dönüştürerek ikili ekonomik işbirliklerinin artması için çaba göstereceğini kaydetti.   Güney Koreli firmaların Kahramanmaraş’ın sanayi potansiyelini bilmediğini, Aralık ayında firmalar ve sektörlerle bir araya geleceğini belirten Büyükelçi LEE, yatırım yapmaları için firmalara Kahramanmaraş’ı anlatıp, ziyaret etmelerini sağlayacağını söyledi.   
Dost ve kardeş ülke Güney Kore Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Won IK LEE, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in davetiyle Kahramanmaraş’a geldi.

Başkan Mahçiçek ile resmi ziyaretlerde bulunan BüyükelçiWon IK LEE, sonrasında ise EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’nı gezdi. Alandan etkilenen Büyükelçi LEE, “EXPO 2023 vesilesiyle gururlu bir tarihe sahip olan Kahramanmaraş’ın sadece Türkiye’de değil dünyaca tanıtılmasını ümit ediyorum” dedi.

Güney Kore Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Won IK LEE, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in davetiyle Kahramanmaraş’a geldi. 

Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan ve en az 50 ülkenin katılması hedeflenen Uluslararası EXPO 2023’teki çalışmaları yerinde görmek ve istişarelerde bulanmak üzere kente gelen Güney Kore Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Won IK LEE, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Mahçiçek, davetlisi Büyükelçi Won IK LEE ile ilk olarak Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO)’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanvekili Serdar Zabun ile bir araya geldi. Ziyarette Kahramanmaraş’ın Güney Kore ile ihracat potansiyelinin artırılması ve ikili ekonomik işbirliğinin daha ileri seviyelere çıkması adına görüş alışverişinde bulunuldu. 


Büyükelçi LEE ziyarette, EXPO 2023’ü fırsata dönüştürerek ikili ekonomik işbirliklerinin artması için çaba göstereceğini kaydetti.  

Güney Koreli firmaların Kahramanmaraş’ın sanayi potansiyelini bilmediğini, Aralık ayında firmalar ve sektörlerle bir araya geleceğini belirten Büyükelçi LEE, yatırım yapmaları için firmalara Kahramanmaraş’ı anlatıp, ziyaret etmelerini sağlayacağını söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.