Büyük ilgiyle izlenen Wednesday Dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 13.01.2023 - 12:11, Güncelleme: 13.01.2023 - 12:11
 

Büyük ilgiyle izlenen Wednesday Dizisinin konusu nedir?

Netflix’de yayımlanan ve büyük ilgiliyle takip edilen Wednesday Dizisinin konusu nedir? Wednesday Dizisi kaç sezon? Wednesday Dizisinin yeni sezonu gelecek mi?

Netflix’de yayımlanan ve büyük ilgiliyle takip edilen Wednesday Dizisinin konusu nedir? Wednesday Dizisi kaç sezon? Wednesday Dizisinin yeni sezonu gelecek mi? işte detaylar… Wednesday dizisinin 2.sezonu için Netflix onay verdi. Fakat dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.  Wednesday Dizisi Konusu  Zeki, alaycı ve azıcık işi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır. Okulunda bir canavar gizemini çözmeye çalışan popüler bir karakterin etrafında dönüyor.
Netflix’de yayımlanan ve büyük ilgiliyle takip edilen Wednesday Dizisinin konusu nedir? Wednesday Dizisi kaç sezon? Wednesday Dizisinin yeni sezonu gelecek mi?

Netflix’de yayımlanan ve büyük ilgiliyle takip edilen Wednesday Dizisinin konusu nedir? Wednesday Dizisi kaç sezon? Wednesday Dizisinin yeni sezonu gelecek mi? işte detaylar…

Wednesday dizisinin 2.sezonu için Netflix onay verdi. Fakat dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. 

Wednesday Dizisi Konusu 

Zeki, alaycı ve azıcık işi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır. Okulunda bir canavar gizemini çözmeye çalışan popüler bir karakterin etrafında dönüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.