Buruk, lig arasına kadar üç puanlarla devam etmek istiyoruz!

SPOR 28.10.2022 - 23:25, Güncelleme: 28.10.2022 - 23:25
 

Buruk, lig arasına kadar üç puanlarla devam etmek istiyoruz!

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Buruk, “Maçın başlangıcı çok iyi değildi; ama devamında top bizdeydi. Daha fazla pozisyona giren taraftık. Rakibin yön değiştirmelerle net olmasa da pozisyonları oldu. Daha sonra kırmızı karttan sonra 11’e 10 oyun oldu. Daha iyisini yapabilirdik.”dedi. İşte Okan Buruk’un o açıklaması:  “İlk yarının sonunda istediğimiz gibi net pozisyonlar yakalayamadık. İkinci yarıda bu pozisyonları bulduk. Rakibimize hiç pozisyon vermedik. Çok daha farklı bir maç olması gerekirdi. İki tane iptal edilen gol oldu. Onların gerçekten nasıl olduğunu bilmiyorum. İzleyip göreceğiz.  Geniş bir kadromuz var. Herkesi oynatmaya çalışıyoruz. Giren ve çıkan tüm oyuncularımız yüzde yüzünü vermeye çalışıyor. Benim onlardan istediklerimi sahaya yansıtmaya çalıştılar. Benim için önemli olan bu. Son üç maçlık periyotta oyun olarak ileriye gitmeye çalışıyoruz. Önümüzde bir derbi var. Zorlu bir karşılaşma. Beşiktaş’ta hoca değişikliği oldu. İki takım için de önemli bir maç. Hedefimiz lig arasına kadar üç puanlarla devam edebilmek.” fısıltı haber - spor  
Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Buruk, “Maçın başlangıcı çok iyi değildi; ama devamında top bizdeydi. Daha fazla pozisyona giren taraftık. Rakibin yön değiştirmelerle net olmasa da pozisyonları oldu. Daha sonra kırmızı karttan sonra 11’e 10 oyun oldu. Daha iyisini yapabilirdik.”dedi.

İşte Okan Buruk’un o açıklaması: 

“İlk yarının sonunda istediğimiz gibi net pozisyonlar yakalayamadık. İkinci yarıda bu pozisyonları bulduk. Rakibimize hiç pozisyon vermedik. Çok daha farklı bir maç olması gerekirdi. İki tane iptal edilen gol oldu. Onların gerçekten nasıl olduğunu bilmiyorum. İzleyip göreceğiz. 

Geniş bir kadromuz var. Herkesi oynatmaya çalışıyoruz. Giren ve çıkan tüm oyuncularımız yüzde yüzünü vermeye çalışıyor. Benim onlardan istediklerimi sahaya yansıtmaya çalıştılar. Benim için önemli olan bu. Son üç maçlık periyotta oyun olarak ileriye gitmeye çalışıyoruz. Önümüzde bir derbi var. Zorlu bir karşılaşma. Beşiktaş’ta hoca değişikliği oldu. İki takım için de önemli bir maç. Hedefimiz lig arasına kadar üç puanlarla devam edebilmek.”

fısıltı haber - spor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.