Buruk, Galatasaray kalitesinin altında kaldık!

SPOR 02.10.2022 - 11:28, Güncelleme: 02.10.2022 - 11:28
 

Buruk, Galatasaray kalitesinin altında kaldık!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Adana Demirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Buruk, “Ceza sahasında topla buluşma sayımız 40’ın üstünde. Bu rakam gol beklentisini de yüksek tutuyor. Çok kaliteli işler yapamadık. Asıl sorunumuz sonlandırma. Rakip ceza sahasına ve çevresine çok rahat bir şekilde gittik. Kendi kalitemizin, Galatasaray kalitesinin altında kaldık.”dedi  İşte Okan Buruk’un o açıklaması: “ Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da değişikliklerimiz oldu. Mata-Mertens değişikliği bundan önce oldu. Santrfor alalım dedik. Oyunun devamında çıkarttığımız oyuncular kötü oynamayan isimlerdi. Yerine Haris Seferovic gibi orjinal, ceza sahası içinde bulunacak bir santrfor almak istedik. Sergio’nun duran top ve üçüncü bölgede bitirici özelliğini kullanabileceğini düşündük. Maçın sonu istediğimiz gibi olmadı ama genel olarak iyi bir oyun vardı. İki takımın da altını çizeceği şey, stadın çok kötü bir zemini vardı. Zemin inanılmaz kötüydü. Ligdeki tüm takımların ortak sorunu Türk oyuncu değişikliği zorluğu. Yabancı oyuncuyu yabancı ile değiştirebiliyorsunuz. Türk oyuncu değiştirmede, hamle yapmakta zorlanıyorsunuz. Şu anda büyük sıkıntımız genel olarak bu. Oyuncuları takıma monte etmeye çalışıyoruz.”  
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Adana Demirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Buruk, “Ceza sahasında topla buluşma sayımız 40’ın üstünde. Bu rakam gol beklentisini de yüksek tutuyor. Çok kaliteli işler yapamadık. Asıl sorunumuz sonlandırma. Rakip ceza sahasına ve çevresine çok rahat bir şekilde gittik. Kendi kalitemizin, Galatasaray kalitesinin altında kaldık.”dedi 


İşte Okan Buruk’un o açıklaması: “ Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da değişikliklerimiz oldu. Mata-Mertens değişikliği bundan önce oldu. Santrfor alalım dedik. Oyunun devamında çıkarttığımız oyuncular kötü oynamayan isimlerdi. Yerine Haris Seferovic gibi orjinal, ceza sahası içinde bulunacak bir santrfor almak istedik. Sergio’nun duran top ve üçüncü bölgede bitirici özelliğini kullanabileceğini düşündük.

Maçın sonu istediğimiz gibi olmadı ama genel olarak iyi bir oyun vardı. İki takımın da altını çizeceği şey, stadın çok kötü bir zemini vardı. Zemin inanılmaz kötüydü. Ligdeki tüm takımların ortak sorunu Türk oyuncu değişikliği zorluğu. Yabancı oyuncuyu yabancı ile değiştirebiliyorsunuz. Türk oyuncu değiştirmede, hamle yapmakta zorlanıyorsunuz. Şu anda büyük sıkıntımız genel olarak bu. Oyuncuları takıma monte etmeye çalışıyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.