Burak Yılmaz, Eyüpspor'a imza atıyor!

SPOR 29.05.2023 - 19:25, Güncelleme: 29.05.2023 - 19:25
 

Burak Yılmaz, Eyüpspor'a imza atıyor!

Fortuna Sittard ile yollarını resmen ayıran Burak Yılmaz'ın Türkiye'den Eyüpspor'a imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in 37 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği konuşuluyor. Öte yandan Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'un da deneyimli santrforu istediği iddia ediliyor. 3 sezondur kariyerini Hollanda'da sürdüren Burak Yılmaz, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla Fortuna Sittard'dan ayrıldığını belirtmişti. Deneyimli golcü ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Burak Yılmaz daha önce yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'a dönmeyeceğini belirtmişti. Öte yandan teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor'un da deneyimli golcüyü istediği konuşuluyor.  
Fortuna Sittard ile yollarını resmen ayıran Burak Yılmaz'ın Türkiye'den Eyüpspor'a imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in 37 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği konuşuluyor.

Öte yandan Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'un da deneyimli santrforu istediği iddia ediliyor.

3 sezondur kariyerini Hollanda'da sürdüren Burak Yılmaz, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla Fortuna Sittard'dan ayrıldığını belirtmişti. Deneyimli golcü ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Burak Yılmaz daha önce yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'a dönmeyeceğini belirtmişti.

Öte yandan teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor'un da deneyimli golcüyü istediği konuşuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.