Burada Evler 1 Euro'dan Satılıyor!

Mekanlar 10.07.2019 - 22:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Burada Evler 1 Euro'dan Satılıyor!

İtalya'nın Sicilya bölgesinde 11 bin nüfuslu Mussomeli şehrinin Belediye Başkanı Giuseppe Catania, şehirde turizmi canlandırmak için bazı evlerin 1 Euro’ya satılmasına karar verdi.

 Ama evleri satın alan vatandaşlardan beklenen tek şey 1 yıl içinde en az 20 bin euro harcayarak yenilemeyi kabul etmek. II. Dünya Savaşı'ndan sonra şehirde hemen hemen kimse kalmadı. İş bulmak uğruna buradan uzaklaşıp kırsal kesimden kaçtılar. O zamandan beri boş kalan evlerin duvarları yıkık dökük, tuvaletler taşmış, pencereler paslı halde... Tek şart: 1 sene içinde 20 bin euro harcayarak evi yenilemek! Evleri satın alan vatandaşlardan beklenen tek şey terkedilmiş eski evleri satın alma işleminden sonraki 365 gün içinde yenilemeleri ve bunları yapmak için en az 20.000 Euro harcamayı kabul etmek.  
İtalya'nın Sicilya bölgesinde 11 bin nüfuslu Mussomeli şehrinin Belediye Başkanı Giuseppe Catania, şehirde turizmi canlandırmak için bazı evlerin 1 Euro’ya satılmasına karar verdi.

 Ama evleri satın alan vatandaşlardan beklenen tek şey 1 yıl içinde en az 20 bin euro harcayarak yenilemeyi kabul etmek.
II. Dünya Savaşı'ndan sonra şehirde hemen hemen kimse kalmadı. İş bulmak uğruna buradan uzaklaşıp kırsal kesimden kaçtılar. O zamandan beri boş kalan evlerin duvarları yıkık dökük, tuvaletler taşmış, pencereler paslı halde...

Tek şart: 1 sene içinde 20 bin euro harcayarak evi yenilemek!
Evleri satın alan vatandaşlardan beklenen tek şey terkedilmiş eski evleri satın alma işleminden sonraki 365 gün içinde yenilemeleri ve bunları yapmak için en az 20.000 Euro harcamayı kabul etmek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.