Buluntu, bireysel başarı değil, birlikte başarmak!

YEREL HABERLER 11.01.2023 - 16:36, Güncelleme: 12.01.2023 - 20:17
 

Buluntu, bireysel başarı değil, birlikte başarmak!

Buluntu, “Ana düsturumuz bireysel başarı değil, birlikte başarmak. Biz birlikte olursak, bir şeyleri birlikte istersek başarılı olabiliriz” dedi.

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen akşamda Buluntu, basın mensuplarıyla yakından ilgilendi. Gazetecilerin şehrin tanıtımında ve gelişmesinde önemli bir payı olduğunu belirten Buluntu, “Basınımız bizim için çok önemli bir paydaş. Biz hizmet yapacağız, siz bunları kamuoyuna duyuracaksınız. Bizde sizlerle beraber partner olmaya hazırız” şeklinde konuştu. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmalardan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Buluntu, yapılacak çalışma ve projelerden bahsetti.  Buluntu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ticaret ve Sanayi Odamız çatı bir kuruluş olsun dedik ve bunu şu anda uyguluyoruz. Bunun altında esnaf odalarımız, borsamız, ilçelerdeki ticaret, sanayi odalarımızda dâhil olmak üzere artık şehir adına ne istenecekse hep beraber karar verelim istiyoruz. Az önce saydığımız tüm kuruluşlarımızla beraber ortak hareket ediyoruz. Birlikte olursak, başaramayacağımız hiçbir olgu yok. Arıtma tesisi projesi yaklaşık 2 milyar TL’lik bir proje. Bizimyapacağımız arıtma tesisi çok fonksiyonlu bir arıtma tesisi. Aynı kaygıları, aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz. Doğaya saygı bizim geleceğimiz. Oraya kurulacak arıtma tesisi çok geniş kapsamlı bir arıtma tesisi, hatta oradan çıkan çamurlarda alınıp değerlendirilecek. Bu doğrultuda doğaya zarar vermeyecek şekilde çok profesyonel bir proje üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan Erkenez, Türkoğlu ve Aksu gibi Islah OSB’lerimiz var. Bu ay geçecek torba yasada bu 3 Organize Sanayi Bölgesini tek yönetim, tek müteşebbis gibi bir çatı altında birleştirmeyi düşünüyoruz. 
Buluntu, “Ana düsturumuz bireysel başarı değil, birlikte başarmak. Biz birlikte olursak, bir şeyleri birlikte istersek başarılı olabiliriz” dedi.

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen akşamda Buluntu, basın mensuplarıyla yakından ilgilendi. Gazetecilerin şehrin tanıtımında ve gelişmesinde önemli bir payı olduğunu belirten Buluntu, “Basınımız bizim için çok önemli bir paydaş. Biz hizmet yapacağız, siz bunları kamuoyuna duyuracaksınız. Bizde sizlerle beraber partner olmaya hazırız” şeklinde konuştu. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmalardan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Buluntu, yapılacak çalışma ve projelerden bahsetti. 

Buluntu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ticaret ve Sanayi Odamız çatı bir kuruluş olsun dedik ve bunu şu anda uyguluyoruz. Bunun altında esnaf odalarımız, borsamız, ilçelerdeki ticaret, sanayi odalarımızda dâhil olmak üzere artık şehir adına ne istenecekse hep beraber karar verelim istiyoruz. Az önce saydığımız tüm kuruluşlarımızla beraber ortak hareket ediyoruz. Birlikte olursak, başaramayacağımız hiçbir olgu yok.

Arıtma tesisi projesi yaklaşık 2 milyar TL’lik bir proje. Bizimyapacağımız arıtma tesisi çok fonksiyonlu bir arıtma tesisi. Aynı kaygıları, aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz. Doğaya saygı bizim geleceğimiz. Oraya kurulacak arıtma tesisi çok geniş kapsamlı bir arıtma tesisi, hatta oradan çıkan çamurlarda alınıp değerlendirilecek. Bu doğrultuda doğaya zarar vermeyecek şekilde çok profesyonel bir proje üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan Erkenez, Türkoğlu ve Aksu gibi Islah OSB’lerimiz var. Bu ay geçecek torba yasada bu 3 Organize Sanayi Bölgesini tek yönetim, tek müteşebbis gibi bir çatı altında birleştirmeyi düşünüyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.