Bu yıl sınıfta kalma yok!

EĞİTİM 29.04.2020 - 11:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bu yıl sınıfta kalma yok!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar devam edeceğini ve okulların o tarihe kadar kapalı olacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, daha önce koronavirüs salgını sebebiyle 31 Nisan'a kadar kapatılması kararlaştırılan okulların 31 Mayıs'a kadar kapalı kalacağını açıkladı. Bu süreçte öğrenciler, EBA TV üzerinden uzaktan eğitime devam edecek.   Soru cevap kısmı   Sınıf geçme ile ilgili nasıl bir planlama yapıyorsunuz?   Birinci dönemde alınan notlar geçerli olacak. Not ortalamaları kaç olursa olsun bir üst sınıfa geçecekler. Öğrencilerimiz sıkıntıya girmesin. Diyelim ki zayıf not varsa sorumlu olarak üst sınıfa geçecekler.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar devam edeceğini ve okulların o tarihe kadar kapalı olacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, daha önce koronavirüs salgını sebebiyle 31 Nisan'a kadar kapatılması kararlaştırılan okulların 31 Mayıs'a kadar kapalı kalacağını açıkladı. Bu süreçte öğrenciler, EBA TV üzerinden uzaktan eğitime devam edecek.

 

Soru cevap kısmı

 

Sınıf geçme ile ilgili nasıl bir planlama yapıyorsunuz?

 

Birinci dönemde alınan notlar geçerli olacak. Not ortalamaları kaç olursa olsun bir üst sınıfa geçecekler. Öğrencilerimiz sıkıntıya girmesin. Diyelim ki zayıf not varsa sorumlu olarak üst sınıfa geçecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.