Bu yaz tatillerde farklı olacak!

Mekanlar 26.05.2020 - 15:49, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Bu yaz tatillerde farklı olacak!

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, tatilcilere kapısını açacak ancak koronavirüsle mücadele kapsamında bir dizi kurallar getirildi.

Yeni döneme göre tatilciler kendilerine tahsis edilen 9 metrekarelik alanın dışına çıkamayacak. Bir tatilci bölgeden ayrılınca alanda 20 dakika temizlik yapılacak.   Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde 'yeni normal' kapsamında yeni kurallar uygulanacak. Tatilciler plaja rastgele havlu serip güneşlenemeyecek ve 9 metrekarelik özel alanları kullanmak zorunda olacak. Tatilcinin boşalttığı özel alan dezenfekte edildikten 20 dakika sonra yeni birine tahsis edilecek. Koronavirüs tedbirlerinden sonra kısıtlamalar kaldırınca 'yeni normal' olarak isimlendirilen koronavirüs sonrası dönemde, hayatımızdaki birçok şey farklı olacak.Uzmanların sık sık uyardığı sosyal mesafe kuralı büyük önem kazanırken, insanların bir araya geldiği sosyal alanlarda yeni düzenlemeler yapılıyor.
Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, tatilcilere kapısını açacak ancak koronavirüsle mücadele kapsamında bir dizi kurallar getirildi.

Yeni döneme göre tatilciler kendilerine tahsis edilen 9 metrekarelik alanın dışına çıkamayacak. Bir tatilci bölgeden ayrılınca alanda 20 dakika temizlik yapılacak.

 

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde 'yeni normal' kapsamında yeni kurallar uygulanacak. Tatilciler plaja rastgele havlu serip güneşlenemeyecek ve 9 metrekarelik özel alanları kullanmak zorunda olacak. Tatilcinin boşalttığı özel alan dezenfekte edildikten 20 dakika sonra yeni birine tahsis edilecek.


Koronavirüs tedbirlerinden sonra kısıtlamalar kaldırınca 'yeni normal' olarak isimlendirilen koronavirüs sonrası dönemde, hayatımızdaki birçok şey farklı olacak.Uzmanların sık sık uyardığı sosyal mesafe kuralı büyük önem kazanırken, insanların bir araya geldiği sosyal alanlarda yeni düzenlemeler yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.