Bu Sokakta Dükkanlar Bir Bir Kapanıyor!

EKONOMİ 28.07.2019 - 14:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bu Sokakta Dükkanlar Bir Bir Kapanıyor!

Kahramanmaraş’taki bu sokakta esnaflar dükkanlarını bir bir kapatmak zorunda kalıyor. Konunun detayları haberimizde!

İsmet Paşa Mahallesi dedezade sokağında bulunan esnaflar burada bulunan Devakent hastanesinin kapanmasının ardından bir bir dükkanlarını kapatarak taşınmak zorunda kalıyor. Bunun nedeni ise vatandaşların eskisi gibi iş yapamaması. Hastanenin kapanması esnaflarında ekonomisini de etkileşmiş durumda. Bu durumdan dertli olan esnaflar ise ya dükkanlarını taşımak zorunda kalıyor yada sokağın eskisi gibi insan trafiğinin yoğun olması için çaba sarf ettiklerini söylüyor.
Kahramanmaraş’taki bu sokakta esnaflar dükkanlarını bir bir kapatmak zorunda kalıyor. Konunun detayları haberimizde!

İsmet Paşa Mahallesi dedezade sokağında bulunan esnaflar burada bulunan Devakent hastanesinin kapanmasının ardından bir bir dükkanlarını kapatarak taşınmak zorunda kalıyor. Bunun nedeni ise vatandaşların eskisi gibi iş yapamaması. Hastanenin kapanması esnaflarında ekonomisini de etkileşmiş durumda.

Bu durumdan dertli olan esnaflar ise ya dükkanlarını taşımak zorunda kalıyor yada sokağın eskisi gibi insan trafiğinin yoğun olması için çaba sarf ettiklerini söylüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.