Bu partilerde sessizlik hakim, Ölü taklidi yapan partilerde var!

POLİTİKA 15.01.2024 - 18:40, Güncelleme: 17.01.2024 - 18:04
 

Bu partilerde sessizlik hakim, Ölü taklidi yapan partilerde var!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi'nde ve Deva Partisi'nde sessizlik hakim olurken Gelecek Partisi ise adeta ölü taklidi yapıyor. İşte detaylar...

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi'nde ve Deva Partisi'nde  sessizlik hakim olurken Gelecek Partisi ise adeta ölü taklidi yapıyor. İşte detaylar... Yerel sseçimler öncesi siyasi partilerin Belediye Başkan adayı belli olan yerler seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Belli olmayan yerlerde ise sessizlik hakim.  Özellikle yüz yılın afedinin yaşandığı kahramanmaraş'ta ise hiç bir şey eskisi gibi değil. Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Perşembe günü açıklanacak. İlçelerin ise kısa bir sürede açıklanması bekleniyor. Aday belirleme noktasında şehirde Saadet Partisiyle Deva Partisi sessizliğini korurken Gelecek Partisi ise adeta kış uykusuna yatmış gibi. Şehirde bu bakımdan en hareketli partiler Yeniden Refah ve İyi Parti gibi görünüyor. Tabiki siyaset bir iddia işidir, iddiası olmayanlar çeşitli bahaneler üretmekte zorluk çekmiyor.  (Haber Merkezi)  
31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi'nde ve Deva Partisi'nde sessizlik hakim olurken Gelecek Partisi ise adeta ölü taklidi yapıyor. İşte detaylar...

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi'nde ve Deva Partisi'nde  sessizlik hakim olurken Gelecek Partisi ise adeta ölü taklidi yapıyor. İşte detaylar...

Yerel sseçimler öncesi siyasi partilerin Belediye Başkan adayı belli olan yerler seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Belli olmayan yerlerde ise sessizlik hakim. 

Özellikle yüz yılın afedinin yaşandığı kahramanmaraş'ta ise hiç bir şey eskisi gibi değil. Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Perşembe günü açıklanacak.

İlçelerin ise kısa bir sürede açıklanması bekleniyor. Aday belirleme noktasında şehirde Saadet Partisiyle Deva Partisi sessizliğini korurken Gelecek Partisi ise adeta kış uykusuna yatmış gibi.

Şehirde bu bakımdan en hareketli partiler Yeniden Refah ve İyi Parti gibi görünüyor. Tabiki siyaset bir iddia işidir, iddiası olmayanlar çeşitli bahaneler üretmekte zorluk çekmiyor. 

(Haber Merkezi)

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.