Bu liste tatil yapmayanlar için!

Mekanlar 02.09.2020 - 18:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Bu liste tatil yapmayanlar için!

Yaz aylarında kalabalıktan adım atmakta zorlanacağınız plajları şimdi gezmenin tam zamanı. Hazır sıcaklık mevsim normallerinin üzerindeyken denize girmek için artık son şans… Sizin için güzel bir liste hazırladık.

Sarımsaklı plajı / Ayvalık – Balıkesir   İlçenin yerlilerine buranın en güzel plajı nerede diye sorsanız hemen hepsi Sarımsaklı Plajı’nı gösterir. 7 km. uzunluğundaki plaj, 100 metre enindeki pırıl pırıl parlayan kumsalı ve sığ sularıyla diğer plajlardan ayrılıyor. Şu sıralar yaz kalabalığı da yokken bu sakinliği kaçırmayın...   Ekincik Koyu, Köyceğiz / Muğla   Marmaris - Göcek arasında dolaşan teknelerin başlıca uğrak noktalarından biri olan Ekincik koyu, Köyceğiz’e geniş bir asfalt yolla bağlandıktan sonra hızla kalabalıklaşmaya başladı. Kumsal ve iskele çevresi irili ufaklı otel ve pansiyonlarla doluyor.   İnkumu Plajı – Bartın   Amasra’ya 30 km. uzaklıkta bulunan orman içindeki plajın uzunluğu yaklaşık 2.5 kilometre. Bol miktarda market ve restoranın bulunduğu plajda konaklama tesisleri de var.   Akçakese Plajı / Şile – İstanbul   Eğer İstanbul’dan ayrılıp uzunca bir tatil yapacak vaktiniz yoksa Akçakeşe Köyü, sizleri bekliyor.İstanbul’a 60 km. uzaklıkta olan Akçakeşe tertemiz denizi ve pırıltılı kumsalıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Sahil hem ayak sağlığı için hem de biriken elektrik ve stresten kurtulmak için bire bir.   Eski Foça / İzmir   Dar sokakları, cumbalı taş evleri, balık lokantaları, küçük balıkçı tekneleri, gün batımında harika olan denizi ve 2 bin yıllık tarihiyle Ege’nin huzur dolu sahil kasabası burası…  
Yaz aylarında kalabalıktan adım atmakta zorlanacağınız plajları şimdi gezmenin tam zamanı. Hazır sıcaklık mevsim normallerinin üzerindeyken denize girmek için artık son şans… Sizin için güzel bir liste hazırladık.

Sarımsaklı plajı / Ayvalık – Balıkesir

 

İlçenin yerlilerine buranın en güzel plajı nerede diye sorsanız hemen hepsi Sarımsaklı Plajı’nı gösterir. 7 km. uzunluğundaki plaj, 100 metre enindeki pırıl pırıl parlayan kumsalı ve sığ sularıyla diğer plajlardan ayrılıyor. Şu sıralar yaz kalabalığı da yokken bu sakinliği kaçırmayın...

 

Ekincik Koyu, Köyceğiz / Muğla

 

Marmaris - Göcek arasında dolaşan teknelerin başlıca uğrak noktalarından biri olan Ekincik koyu, Köyceğiz’e geniş bir asfalt yolla bağlandıktan sonra hızla kalabalıklaşmaya başladı. Kumsal ve iskele çevresi irili ufaklı otel ve pansiyonlarla doluyor.

 

İnkumu Plajı – Bartın

 

Amasra’ya 30 km. uzaklıkta bulunan orman içindeki plajın uzunluğu yaklaşık 2.5 kilometre. Bol miktarda market ve restoranın bulunduğu plajda konaklama tesisleri de var.
 

Akçakese Plajı / Şile – İstanbul

 

Eğer İstanbul’dan ayrılıp uzunca bir tatil yapacak vaktiniz yoksa Akçakeşe Köyü, sizleri bekliyor.İstanbul’a 60 km. uzaklıkta olan Akçakeşe tertemiz denizi ve pırıltılı kumsalıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Sahil hem ayak sağlığı için hem de biriken elektrik ve stresten kurtulmak için bire bir.

 

Eski Foça / İzmir

 

Dar sokakları, cumbalı taş evleri, balık lokantaları, küçük balıkçı tekneleri, gün batımında harika olan denizi ve 2 bin yıllık tarihiyle Ege’nin huzur dolu sahil kasabası burası…
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.