Bu festivale sahip çıkın!

AKTÜEL 29.08.2021 - 14:06, Güncelleme: 29.08.2021 - 14:06
 

Bu festivale sahip çıkın!

Kahramanmaraş’ın adını duyuracak festivalin tanıtımı yapıldı.

Denize kıyısı bulunmadığı halde yılda 55 ülkeye 20 milyon doların üzerinde 6 bin ton alabalık ihraç eden ve Türkiye'nin en büyük balık işleme ve paketleme tesisine sahip olan Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenecek olan Balık Festivali’nin tanıtımı yapıldı.   Geniş ve zengin su havzaları ile sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük balık tesislerine sahip olan Kahramanmaraş, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam 55’i aşkın ülkeye ihraç ettiği Alabalık ile başarısını dünyaya açılarak taçlandırıyor. Denize kıyısı olmamasına rağmen ihraç ettiği yüksek miktardaki balıklarla dikkat çeken Kahramanmaraş’ta Balıkçılar Derneği’nin organizesinde ilk kez bir Balık Festivali gerçekleştirilecek.   2 Eylül Perşembe günü yapılacak Festival öncesi kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Dernek Başkanı Sarı, etkinliğin içeriği hakkında bilgiler verdi. Festivalin Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan Milli İrade Meydanı’nda yapılacağını ifade eden Sarı, “Festivale tüm Kahramanmaraş halkını davet ediyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ın adını duyuracak festivalin tanıtımı yapıldı.

Denize kıyısı bulunmadığı halde yılda 55 ülkeye 20 milyon doların üzerinde 6 bin ton alabalık ihraç eden ve Türkiye'nin en büyük balık işleme ve paketleme tesisine sahip olan Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenecek olan Balık Festivali’nin tanıtımı yapıldı.

 

Geniş ve zengin su havzaları ile sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük balık tesislerine sahip olan Kahramanmaraş, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam 55’i aşkın ülkeye ihraç ettiği Alabalık ile başarısını dünyaya açılarak taçlandırıyor. Denize kıyısı olmamasına rağmen ihraç ettiği yüksek miktardaki balıklarla dikkat çeken Kahramanmaraş’ta Balıkçılar Derneği’nin organizesinde ilk kez bir Balık Festivali gerçekleştirilecek.

 

2 Eylül Perşembe günü yapılacak Festival öncesi kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Dernek Başkanı Sarı, etkinliğin içeriği hakkında bilgiler verdi. Festivalin Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan Milli İrade Meydanı’nda yapılacağını ifade eden Sarı, “Festivale tüm Kahramanmaraş halkını davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.