Bozkurtlar Bertiz bölgesine çıkartma yaptı! Paylaşımlar beğeni topladı

YEREL HABERLER 07.11.2022 - 10:42, Güncelleme: 07.11.2022 - 10:42
 

Bozkurtlar Bertiz bölgesine çıkartma yaptı! Paylaşımlar beğeni topladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri saha çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Satıcı beraberindeki parti yöneticileriyle birilikte ziyaretleri kapsamında Bertiz Boyalı, Hacı Eyüplü, Bahçeli ve Yeni Pınar mahallelerinde ziyaret gerçekleştirdi.  Boyalı Mahallesi Muhtarı Eyüp Çavdar’ın babası Bilal Çavdar için okutulan Mevlid programına katılan MHP Dulkadiroğlu İlçe yönetimi; partileri adına baş sağlığı dileklerinde bulundular.  Daha sonra ise Mahallesi’nde; Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Kanuni Mahallesi Muhtarı Resul Arslanhan, Aslanbey Mahalle İhsan Bertiz, Duraklı Mahalle Muhtarı, Mustafa Kar, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Hasan Yorulmaz, Çatma Yayla Mahalle Muhtarı Ali Özen ve Bayazıtlı Mahalle Muhtarı Ahmet Bolat ile bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu.  MHP’li Başkan ve parti yöneticileri mahalle muhtarlarının yanı sıra mahalle sakinleriyle bir araya gelerek gündem üzerine sohbet gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı çalışmalarını halka anlatan MHP’li Başkan Satıcı, “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in emirleri  ve partimizin sosyal politikaları çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP olarak halkımızın yanındayız. Halkımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Cumhur İttifakı olarak halkımızın görüş ve önerilerini alıyor, yetkili mercilerimizle paylaşıyoruz. Düğünde, nişanda, bağ bozumunda, şıra yapımında olduğu gibi cenazede, mevlid de halkımızın yanındayız. Muhtarlarımızla sürekli olarak iletişim halindeyiz. MHP Dulkadiroğlu olarak halkımız ve devletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. fisiltihaber.com.tr - yerel haberler 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri saha çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Satıcı beraberindeki parti yöneticileriyle birilikte ziyaretleri kapsamında Bertiz Boyalı, Hacı Eyüplü, Bahçeli ve Yeni Pınar mahallelerinde ziyaret gerçekleştirdi. 

Boyalı Mahallesi Muhtarı Eyüp Çavdar’ın babası Bilal Çavdar için okutulan Mevlid programına katılan MHP Dulkadiroğlu İlçe yönetimi; partileri adına baş sağlığı dileklerinde bulundular. 

Daha sonra ise Mahallesi’nde; Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Kanuni Mahallesi Muhtarı Resul Arslanhan, Aslanbey Mahalle İhsan Bertiz, Duraklı Mahalle Muhtarı, Mustafa Kar, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Hasan Yorulmaz, Çatma Yayla Mahalle Muhtarı Ali Özen ve Bayazıtlı Mahalle Muhtarı Ahmet Bolat ile bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu.

 MHP’li Başkan ve parti yöneticileri mahalle muhtarlarının yanı sıra mahalle sakinleriyle bir araya gelerek gündem üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı çalışmalarını halka anlatan MHP’li Başkan Satıcı, “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in emirleri  ve partimizin sosyal politikaları çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP olarak halkımızın yanındayız. Halkımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz.

Cumhur İttifakı olarak halkımızın görüş ve önerilerini alıyor, yetkili mercilerimizle paylaşıyoruz. Düğünde, nişanda, bağ bozumunda, şıra yapımında olduğu gibi cenazede, mevlid de halkımızın yanındayız. Muhtarlarımızla sürekli olarak iletişim halindeyiz. MHP Dulkadiroğlu olarak halkımız ve devletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

fisiltihaber.com.tr - yerel haberler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.