Bozkır'ın 2. Sezonunun öyküsü tamam!

DİZİ - FİLM 29.08.2021 - 13:11, Güncelleme: 29.08.2021 - 13:11
 

Bozkır'ın 2. Sezonunun öyküsü tamam!

BluTV imzalı Bozkır dizisinin 2. sezonunun detayları belli olmaya başladı.

Aralık ayında yeni sezonun geleceğini açıklayan senarist/yönetmen Levent Cantek, sosyal medya hesabından sezonla ilgili yeni açıklamalarda bulundu ve şu sözlere yer verdi:  "Soranlar için duyurayım. Bozkır ikinci sezon için çalışıyorum, genel hikayesi bitti. Sekiz bölüm olacak, bir terslik olmazsa diyelim, kasım ayı başında senaryoyu bitireceğim. Dizinin çekimleri önümüzdeki yaz olacak gibi duruyor. Bozkır ikinci sezonda benim için yeni ve zor bir işe kalkışıyorum. Çekim sürecinin tamamında yer alacağım ve bazı bölümlerde yönetmenlik de yapacağım. Heyecanlıyım."  Levent Cantek, Bozkır'ın senaryo yazımını bitirdikten sonra Yeşilçam dizisinde birlikte çalıştığı Sunset Film ile günümüzde İstanbul Şehir Tiyatroları adıyla varlığını sürdüren Dârülbedâyi'nin ilk oyuncularından Otello Kamil'in hayatı hakkında sekiz bölümlük bir dizi hazırlayacağını da duyurdu:       "Otello Kamil global dijital platformlardan birinde yayımlanacak, şu an basın taraması ve araştırma safhası sürüyor, çalışıyoruz. Senaryo yazımını Mart ayı sonunda tamamlamayı amaçlıyorum. Umarım hem sözümü tutar hem de bana güvenenleri mahcup etmem. Sonrasında Bozkır çekimleri için Eylül ayına kadar kapanacağım. Senarist olarak 'daha da sonrasında' içimden geçen entrikalı, muammalı bir serüven hikayesi yazmak. Bakalım, hayat bu, yazarsam güzel olur. Böyleyken böyle."  
BluTV imzalı Bozkır dizisinin 2. sezonunun detayları belli olmaya başladı.

Aralık ayında yeni sezonun geleceğini açıklayan senarist/yönetmen Levent Cantek, sosyal medya hesabından sezonla ilgili yeni açıklamalarda bulundu ve şu sözlere yer verdi: 


"Soranlar için duyurayım. Bozkır ikinci sezon için çalışıyorum, genel hikayesi bitti. Sekiz bölüm olacak, bir terslik olmazsa diyelim, kasım ayı başında senaryoyu bitireceğim. Dizinin çekimleri önümüzdeki yaz olacak gibi duruyor. Bozkır ikinci sezonda benim için yeni ve zor bir işe kalkışıyorum. Çekim sürecinin tamamında yer alacağım ve bazı bölümlerde yönetmenlik de yapacağım. Heyecanlıyım." 


Levent Cantek, Bozkır'ın senaryo yazımını bitirdikten sonra Yeşilçam dizisinde birlikte çalıştığı Sunset Film ile günümüzde İstanbul Şehir Tiyatroları adıyla varlığını sürdüren Dârülbedâyi'nin ilk oyuncularından Otello Kamil'in hayatı hakkında sekiz bölümlük bir dizi hazırlayacağını da duyurdu:      


"Otello Kamil global dijital platformlardan birinde yayımlanacak, şu an basın taraması ve araştırma safhası sürüyor, çalışıyoruz. Senaryo yazımını Mart ayı sonunda tamamlamayı amaçlıyorum. Umarım hem sözümü tutar hem de bana güvenenleri mahcup etmem. Sonrasında Bozkır çekimleri için Eylül ayına kadar kapanacağım. Senarist olarak 'daha da sonrasında' içimden geçen entrikalı, muammalı bir serüven hikayesi yazmak. Bakalım, hayat bu, yazarsam güzel olur. Böyleyken böyle."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.