Bozkır dizisi oyuncuları sete çıkıyor?

DİZİ - FİLM 07.09.2022 - 19:48, Güncelleme: 07.09.2022 - 19:48
 

Bozkır dizisi oyuncuları sete çıkıyor?

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu diziyle ilgili gelişmeleri duyurdu.

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu diziyle ilgili gelişmeleri duyurdu. Koloğlu "Kulağıma gelen bilgilere göre 8 bölüm olacak dizide, yerel bir bankanın iflasıyla yaşanan karmaşada ortaya çıkan seri cinayetler anlatılacak kabaca. Ekim ayının ortasında sete çıkacak. Önümüzdeki yılın ilk aylarında Blu TV'de yayında olması bekleniyor." ifadelerini kullandı. Dizide Ekin Koç'un yerine yeni bir oyuncu yer alacak. 
Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu diziyle ilgili gelişmeleri duyurdu.

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu diziyle ilgili gelişmeleri duyurdu. Koloğlu "Kulağıma gelen bilgilere göre 8 bölüm olacak dizide, yerel bir bankanın iflasıyla yaşanan karmaşada ortaya çıkan seri cinayetler anlatılacak kabaca.

Ekim ayının ortasında sete çıkacak. Önümüzdeki yılın ilk aylarında Blu TV'de yayında olması bekleniyor." ifadelerini kullandı. Dizide Ekin Koç'un yerine yeni bir oyuncu yer alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.