Bornova Konutlarında Görülmemiş Kampanya!

EKONOMİ 03.01.2019 - 18:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bornova Konutlarında Görülmemiş Kampanya!

Kar Yapının yapmış olduğu Bornova konutlarında vatandaşlar 46 ay taksitle, 132 bin TL’ye ev sahibi oluyor.

Kahramanmaraş’a özel yapmış oldukları kampanya hakkında bilgiler veren Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, “Kendi arsamıza yapmak istediğiniz Bornova konutları projesinde özellikle küçük sermaye sahiplerine yatırım yapmaları için fırsat tanıyalım istedik. Bankasız, kefilsiz, vade farksız ki vade farklarının bu kadar fazla olduğu yüksek olduğu piyasada vade farkından yoksun bir kampanya yaptık.”dedi. “46 ay taksitle bankasız, kefilsiz, vade farksız” Bornova konutları projesine vatandaşlardan yoğun talebin olduğuna dikkat çeken Karcıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bizim şuanda 321 dairemiz var, projemizde bunu zaten B ve C blok satış A bloğunu henüz satışa çıkarmadık, böylece C blokta kalan son dairelerimizi elden çıkaralım A bloğu daha katli fiyatlara satalım noktasındayız. Kalan daireye alakalı 46.000 TL peşinat alıyoruz, 46 ay boyunca bin TL taksitle alıyoruz. 40.000 TL de teslimatta alıyoruz, dolayısıyla 132.000 TL biz burada anahtar teslimi 1+1 satıyoruz. 1+2 alan müşterilere de 20 bin TL daha fark talep ediyoruz ve teslimatta alıyoruz. Kalan son dairelerimizi hızlı bir şekilde satıp A bloğa devam etmek derdindeyiz. Burası ciddi bir prestij bir proje en önemli yeri konumu üniversitenin karşısı olduğu için, 11 bin 343 metre kare arsada 321 tane konut var 16 tane de iş veri var. Üniversiteye yürüme mesafesinde olduğu için çok talep gördü. Bu kadar talep göreceğini biz düşünmüyorduk.” “Tapularımız hazır” Piyasanın durgunluğa rağmen konutların tapularının hazır olduğunun vurgusunu yapan Durmuş Karcıoğlu, “Bizim burada temel amacımız su 1+2 kavramını biz ilk defa şehrimizde biz kullanıyoruz. Fiyatlarımız gerçekten makul çünkü arsa bizim olduğu için fiyatlar bu yüzden makul yoksa normalde bu fiyata satma sansımız yok. Birde söyle bir avantajımız var, projemizin dairelerin yükseklikleri hep 3.75 Dairelerimizde ciddi bir yalıtım söz konusu ve her blokta 4 tane asansör olan tek konut binası.”diye konuştu.
Kar Yapının yapmış olduğu Bornova konutlarında vatandaşlar 46 ay taksitle, 132 bin TL’ye ev sahibi oluyor.

Kahramanmaraş’a özel yapmış oldukları kampanya hakkında bilgiler veren Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, “Kendi arsamıza yapmak istediğiniz Bornova konutları projesinde özellikle küçük sermaye sahiplerine yatırım yapmaları için fırsat tanıyalım istedik. Bankasız, kefilsiz, vade farksız ki vade farklarının bu kadar fazla olduğu yüksek olduğu piyasada vade farkından yoksun bir kampanya yaptık.”dedi.

“46 ay taksitle bankasız, kefilsiz, vade farksız”

Bornova konutları projesine vatandaşlardan yoğun talebin olduğuna dikkat çeken Karcıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bizim şuanda 321 dairemiz var, projemizde bunu zaten B ve C blok satış A bloğunu henüz satışa çıkarmadık, böylece C blokta kalan son dairelerimizi elden çıkaralım A bloğu daha katli fiyatlara satalım noktasındayız. Kalan daireye alakalı 46.000 TL peşinat alıyoruz, 46 ay boyunca bin TL taksitle alıyoruz. 40.000 TL de teslimatta alıyoruz, dolayısıyla 132.000 TL biz burada anahtar teslimi 1+1 satıyoruz. 1+2 alan müşterilere de 20 bin TL daha fark talep ediyoruz ve teslimatta alıyoruz.

Kalan son dairelerimizi hızlı bir şekilde satıp A bloğa devam etmek derdindeyiz. Burası ciddi bir prestij bir proje en önemli yeri konumu üniversitenin karşısı olduğu için, 11 bin 343 metre kare arsada 321 tane konut var 16 tane de iş veri var. Üniversiteye yürüme mesafesinde olduğu için çok talep gördü. Bu kadar talep göreceğini biz düşünmüyorduk.”

“Tapularımız hazır”

Piyasanın durgunluğa rağmen konutların tapularının hazır olduğunun vurgusunu yapan Durmuş Karcıoğlu, “Bizim burada temel amacımız su 1+2 kavramını biz ilk defa şehrimizde biz kullanıyoruz. Fiyatlarımız gerçekten makul çünkü arsa bizim olduğu için fiyatlar bu yüzden makul yoksa normalde bu fiyata satma sansımız yok. Birde söyle bir avantajımız var, projemizin dairelerin yükseklikleri hep 3.75 Dairelerimizde ciddi bir yalıtım söz konusu ve her blokta 4 tane asansör olan tek konut binası.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.