Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 28.01.2023 - 13:34, Güncelleme: 28.01.2023 - 13:34
 

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, dizisinin konusu nedir?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisi 24 Şubat'ta Netflix’te yayımlanacak. Peki, dizinin konusu nedir? Dizide kimler rol alıyor? İşte detaylar…

Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisi 24 Şubat'ta Netflix’te yayımlanacak.  Diziye Anne karakterine yetenekli oyuncu Melisa Sözen hayat veriyor. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisinin konusu Dizi, bir anne ile kızının kaçış öyküsünü konu alıyor. Sürekli birilerinden kaçan ve lüks otellerde kalan bir anne ve küçük kızı Bambi, geride cesetlerden iz bırakarak yollarına devam ederler. Ancak lüks otellerin yerini köhne motellerin almasıyla, peri masalının söz verildiği gibi olmayacağı ortaya çıkar. Bu kaçış öyküsünde anne av değil de avcı olabilir mi?  
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisi 24 Şubat'ta Netflix’te yayımlanacak. Peki, dizinin konusu nedir? Dizide kimler rol alıyor? İşte detaylar…

Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisi 24 Şubat'ta Netflix’te yayımlanacak. 

Diziye Anne karakterine yetenekli oyuncu Melisa Sözen hayat veriyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisinin konusu

Dizi, bir anne ile kızının kaçış öyküsünü konu alıyor. Sürekli birilerinden kaçan ve lüks otellerde kalan bir anne ve küçük kızı Bambi, geride cesetlerden iz bırakarak yollarına devam ederler.

Ancak lüks otellerin yerini köhne motellerin almasıyla, peri masalının söz verildiği gibi olmayacağı ortaya çıkar. Bu kaçış öyküsünde anne av değil de avcı olabilir mi?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.