“Birlikte hareket ederek güzel yatırımlar aldık”

POLİTİKA 24.01.2020 - 19:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Birlikte hareket ederek güzel yatırımlar aldık”

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanlığı tarafından ocak ayı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Programda konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, “Uzun süredir şehrimizin milletvekilleriyle bir görev dağılımı dahilinde hareket ediyoruz. Milletvekilleri iletişim ofisimiz var. Şehrimiz adına birlikte hareket ediyoruz. Şehrimiz adına bir bakanlığa gideceğimiz zaman hep birlikte gidiyoruz. Yerelde sorunun ilgilisi kim ise onu da davet ediyoruz. Bu yöntem ile şehrimiz adına birçok yatırımlar aldık. Biz bunu yaparken şehrimizin de bundan memnun olduğunu gördük.”dedi.   “2023 yılında birinci olacağız”    2023 yılında teşkilat olarak birinci olmak istediklerini kaydeden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal şunları söyledi: “Gerçekten Kahramanmaraş teşkilatı partimizi kurulduğu günden bugüne büyük bir özveriyle çalışıyor.     Bu teşkilatın bir üyesi olduğum için büyük bir onur duyuyorum. Biziler oy oranında hep birinci olmayı istedik ama bu nasip olmadı. İnşallah bundan sonraki seçimlerde bu birincilik mutluluğunu tadarız. 2023 seçimlerinde teşkilat olarak birinci olmayı hedefliyoruz.”   “Liderimizin yükünü azaltmak için çalışıyoruz”   Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal ise, “Her zaman için en büyük yük liderdedir. Bizlerde liderimize destek olma adına teşkilatlarımızla ve yerel yönetimlerimizle birlikte liderimizin yükünü azaltmaya çalışıyoruz. Ve çalışmaya da devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanlığı tarafından ocak ayı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Programda konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, “Uzun süredir şehrimizin milletvekilleriyle bir görev dağılımı dahilinde hareket ediyoruz. Milletvekilleri iletişim ofisimiz var. Şehrimiz adına birlikte hareket ediyoruz. Şehrimiz adına bir bakanlığa gideceğimiz zaman hep birlikte gidiyoruz. Yerelde sorunun ilgilisi kim ise onu da davet ediyoruz. Bu yöntem ile şehrimiz adına birçok yatırımlar aldık. Biz bunu yaparken şehrimizin de bundan memnun olduğunu gördük.”dedi.

 

“2023 yılında birinci olacağız”

 

 2023 yılında teşkilat olarak birinci olmak istediklerini kaydeden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal şunları söyledi: “Gerçekten Kahramanmaraş teşkilatı partimizi kurulduğu günden bugüne büyük bir özveriyle çalışıyor.

 

 

Bu teşkilatın bir üyesi olduğum için büyük bir onur duyuyorum. Biziler oy oranında hep birinci olmayı istedik ama bu nasip olmadı. İnşallah bundan sonraki seçimlerde bu birincilik mutluluğunu tadarız. 2023 seçimlerinde teşkilat olarak birinci olmayı hedefliyoruz.”

 

“Liderimizin yükünü azaltmak için çalışıyoruz”

 

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal ise, “Her zaman için en büyük yük liderdedir. Bizlerde liderimize destek olma adına teşkilatlarımızla ve yerel yönetimlerimizle birlikte liderimizin yükünü azaltmaya çalışıyoruz. Ve çalışmaya da devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.