Birbirinden farklı korku oyunları!

AKTÜEL 15.10.2022 - 20:21, Güncelleme: 15.10.2022 - 20:21
 

Birbirinden farklı korku oyunları!

Sizler için seçkin korku oyunlarını araştırdık.

İşte birbirinden farklı korku oyunları… Dying Light 2: Stay Human  Dying Light serisinin 2. oyunu; çatılar, parkurlar ve bol bol zombi ile dolu keşfedilmeyi bekleyen bir şehirde geçiyor. Gündüzleri zombiler güneşten saklanmak için binalara akın ediyor ve geceleri göz korkutucu kitleler halinde sokaklara dökülüyorlar.  The Quarry  Hackett’s Quarry, Upstate New York’ta önümüzdeki birkaç ayı kamp danışmanı olarak geçirecekleri bir yaz kampıdır.  Martha is Dead  Bağımsız korku oyunu; çocuk istismarını, mazoşizmi, işkenceyi ve Nazileri kısa denebilecek bir oyun süresi içinde eritiyor ve sizi boğucu bir atmosfere sürüklüyor. MADiSON  Oyunda, bir kameraya sahip ve bir iblis tarafından ele geçirilen Luca’yı oynayacaksınız. Oyuncular, etkileyici bir şekilde oluşturulmuş bir evde bulmacaları çözerek ve aslında göründüğünden daha fazlası olan bir kamera ile hayaletlerden kaçınarak gerçekleri keşfederler.  Fobia St. Dinfna Hotel  Pulsatrix Studios ve Maximum Games işbirliğinde üretilen hayatta kalma ve korku türlerindeki Fobia – ST. Dinfna Hotel’de; bölgedeki insanların gizemli bir biçimde ortadan kayboluşlarını araştıran bir gazeteci rolünde oynuyorsunuz.   
Sizler için seçkin korku oyunlarını araştırdık.

İşte birbirinden farklı korku oyunları…

Dying Light 2: Stay Human 

Dying Light serisinin 2. oyunu; çatılar, parkurlar ve bol bol zombi ile dolu keşfedilmeyi bekleyen bir şehirde geçiyor. Gündüzleri zombiler güneşten saklanmak için binalara akın ediyor ve geceleri göz korkutucu kitleler halinde sokaklara dökülüyorlar. 

The Quarry 

Hackett’s Quarry, Upstate New York’ta önümüzdeki birkaç ayı kamp danışmanı olarak geçirecekleri bir yaz kampıdır. 

Martha is Dead 

Bağımsız korku oyunu; çocuk istismarını, mazoşizmi, işkenceyi ve Nazileri kısa denebilecek bir oyun süresi içinde eritiyor ve sizi boğucu bir atmosfere sürüklüyor.

MADiSON 

Oyunda, bir kameraya sahip ve bir iblis tarafından ele geçirilen Luca’yı oynayacaksınız. Oyuncular, etkileyici bir şekilde oluşturulmuş bir evde bulmacaları çözerek ve aslında göründüğünden daha fazlası olan bir kamera ile hayaletlerden kaçınarak gerçekleri keşfederler. 

Fobia St. Dinfna Hotel 

Pulsatrix Studios ve Maximum Games işbirliğinde üretilen hayatta kalma ve korku türlerindeki Fobia – ST. Dinfna Hotel’de; bölgedeki insanların gizemli bir biçimde ortadan kayboluşlarını araştıran bir gazeteci rolünde oynuyorsunuz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.