Beşiktaş'ta Atiba ve N'Koudou ile yollar ayrılıyor!

SPOR 18.02.2023 - 16:49, Güncelleme: 18.02.2023 - 16:49
 

Beşiktaş'ta Atiba ve N'Koudou ile yollar ayrılıyor!

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou ile yolları ayırıyor. İşte detaylar…

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou ile yolları ayırıyor. İşte detaylar… Siyah-Beyazlılar'da Josef de Souza'nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou ile yollar ayrılıyor. Yönetim, iki futbolcunun sözleşmesini feshetme kararı aldı. 40 yaşındaki Atiba'nın 10 yıllık Beşiktaş hikayesi tamamlanıyor. Kanadalı orta saha Beşiktaş'ta 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazandı. Kanadalı oyuncu, 333 maç ile Siyah-Beyazlı takımın tarihinde en çok forma giyen yabancı futbolcu olarak tarihe geçmişti. Beşiktaş'ta çifte kupa sevinci yaşadığı 2020-21 sezonunda önemli katkı veren Kamerunlu N'Koudou, sonrasında peşini bırakmayan sakatlıklar ve gördüğü kartlar nedeniyle takımını pek çok maçta yalnız bıraktı. Özellikle bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan 28 yaşındaki kanat oyuncusunun maliyeti de yüksek. Şenol Güneş, sol kenar için başka bir oyuncu istiyor.  
Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou ile yolları ayırıyor. İşte detaylar…

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou ile yolları ayırıyor. İşte detaylar…

Siyah-Beyazlılar'da Josef de Souza'nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou ile yollar ayrılıyor. Yönetim, iki futbolcunun sözleşmesini feshetme kararı aldı.

40 yaşındaki Atiba'nın 10 yıllık Beşiktaş hikayesi tamamlanıyor. Kanadalı orta saha Beşiktaş'ta 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazandı. Kanadalı oyuncu, 333 maç ile Siyah-Beyazlı takımın tarihinde en çok forma giyen yabancı futbolcu olarak tarihe geçmişti.

Beşiktaş'ta çifte kupa sevinci yaşadığı 2020-21 sezonunda önemli katkı veren Kamerunlu N'Koudou, sonrasında peşini bırakmayan sakatlıklar ve gördüğü kartlar nedeniyle takımını pek çok maçta yalnız bıraktı. Özellikle bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan 28 yaşındaki kanat oyuncusunun maliyeti de yüksek. Şenol Güneş, sol kenar için başka bir oyuncu istiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.