Beşiktaş yeni sezonunun ilk transferini yaptı!

SPOR 17.04.2023 - 18:32, Güncelleme: 17.04.2023 - 18:32
 

Beşiktaş yeni sezonunun ilk transferini yaptı!

Beşiktaş, sözleşmesi gereği 25 maçta ilk 11’de forma giyen Arthur Masuaku’nun bonservisini aldı. İşte detaylar…

Ham United’a 2 milyon Euro ödeyecek, 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak futbolcuya sezon başına 1,3 milyon Euro ücret verilecek. Beşiktaş, sezon başında İngiliz ekibi West Ham United'tan Arthur Masuaku'yu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı. Sözleşmesinde 25 maçta ilk 11’de forma giyerse satın alma opsiyonu devreye girer maddesi bulunan futbolcu, Trabzonspor maçına ilk 11’de başlayarak bu kriteri sağladı. Siyah beyazlılar, İngiliz ekibiyle yapılan anlaşma gereği, futbolcu için 2 milyon Euro bonservis ödeyecek. Bu bonservis dört eşit taksitte ödenecek. Öte yandan futbolcuya da 2+1 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 1,3 milyon Euro ücret verilecek.  
Beşiktaş, sözleşmesi gereği 25 maçta ilk 11’de forma giyen Arthur Masuaku’nun bonservisini aldı. İşte detaylar…

Ham United’a 2 milyon Euro ödeyecek, 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak futbolcuya sezon başına 1,3 milyon Euro ücret verilecek.

Beşiktaş, sezon başında İngiliz ekibi West Ham United'tan Arthur Masuaku'yu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı.

Sözleşmesinde 25 maçta ilk 11’de forma giyerse satın alma opsiyonu devreye girer maddesi bulunan futbolcu, Trabzonspor maçına ilk 11’de başlayarak bu kriteri sağladı.

Siyah beyazlılar, İngiliz ekibiyle yapılan anlaşma gereği, futbolcu için 2 milyon Euro bonservis ödeyecek. Bu bonservis dört eşit taksitte ödenecek.

Öte yandan futbolcuya da 2+1 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 1,3 milyon Euro ücret verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.