Beşiktaş, Sivas’dan eli boş döndü! Şenol Güneş veryansın etti!

SPOR 04.02.2023 - 22:16, Güncelleme: 05.02.2023 - 18:53
 

Beşiktaş, Sivas’dan eli boş döndü! Şenol Güneş veryansın etti!

Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivasspor'a 1-0 mağlup olan kara kartal 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Süper Lig'in 23. Haftasında Sivasspor ile Beşiktaş mücadelesi vardı. Mücadeleyi Sivasspor 1-0 kazandı. Maç sonu Şenol Güneş ne dedi? İşte detaylar… Sivasspor'un galibiyet golü 23. dakikada geldi ve puanını 24'e çıkardı. Beşiktaş ise maç eksiğiyle 39 puanda kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “2 maçtaki 5 puan kaybını kabul edilemez. Şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık." Dedi. İşte Güneş’in o açıklaması,  “Düşündüğümüzün altında bir konsantrasyonla oynadık. Saha, alan, koşullar, rakibin oyununu biliyorduk. Rakibin direncini, temposunu düşerek daha tempolu oynamalıydık. Taç atıldığı zaman rakibi kontrol etmek gerekirken gol yedik. Ayağımızdaki topu rakibe verip döndük geriye. Oyunumuz, maçı kazanmaya yetmedi. Rakip de iyi kullandı."   
Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivasspor'a 1-0 mağlup olan kara kartal 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Süper Lig'in 23. Haftasında Sivasspor ile Beşiktaş mücadelesi vardı. Mücadeleyi Sivasspor 1-0 kazandı. Maç sonu Şenol Güneş ne dedi? İşte detaylar…

Sivasspor'un galibiyet golü 23. dakikada geldi ve puanını 24'e çıkardı.
Beşiktaş ise maç eksiğiyle 39 puanda kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “2 maçtaki 5 puan kaybını kabul edilemez. Şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık." Dedi.

İşte Güneş’in o açıklaması, 

“Düşündüğümüzün altında bir konsantrasyonla oynadık. Saha, alan, koşullar, rakibin oyununu biliyorduk. Rakibin direncini, temposunu düşerek daha tempolu oynamalıydık. Taç atıldığı zaman rakibi kontrol etmek gerekirken gol yedik. Ayağımızdaki topu rakibe verip döndük geriye. Oyunumuz, maçı kazanmaya yetmedi. Rakip de iyi kullandı." 

 

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.