Beşiktaş o listede dibe vurdu!

SPOR 05.10.2022 - 11:57, Güncelleme: 05.10.2022 - 11:57
 

Beşiktaş o listede dibe vurdu!

Süper Lig’de oynadığı ilk 8 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan Beşiktaş 15 puanla 6. sırada bulunuyor.

Siyah-Beyazlılar, sezon başından beri kaleci konusunda sıkıntı yaşıyor. Milli kalecinin üst üste yediği goller ve sonrasında sözleşme konusunda yaşanan anlaşmazlıklar Kartal’ı bir hayli etkiledi. Süper Lig’de yenilen gollerle ilgili ilginç istatistikler dikkatleri çekiyor. Süper Lig’de bu sezon rakip gol beklentisi/yenilen gol verimliliğinde Başakşehir ve Konyaspor müthiş bir verimliliğe sahip oldu. Listenin ilk sırasında bulunan Başakşehir, 6.9 rakip gol beklentisiyle 1 gol yedi. Yüzde 85.6 yenilen gol/rakip gol beklentisi verimlilik oranı yakaladı. Listenin ilk 5 sırasında 4 büyüklerden sadece Galatasaray kendisine yer bulabildi. Fenerbahçe ise yüzde 25.8 ile 8. sırada yer aldı. 15. sırada bulunan son şampiyon Trabzonspor -33.8 yenilen gol/rakip gol beklentisi istatistiği ile adeta alarm veriyor. Sezon başından beri kaleci sıkıntısı yaşayan Beşiktaş ise listenin son sırasında yer aldı. Kartal, yüzde -61.3 yenilen gol/rakip gol beklentisi verimlilik oranı ile en alt sırada kendisine yer buldu.  
Süper Lig’de oynadığı ilk 8 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan Beşiktaş 15 puanla 6. sırada bulunuyor.

Siyah-Beyazlılar, sezon başından beri kaleci konusunda sıkıntı yaşıyor. Milli kalecinin üst üste yediği goller ve sonrasında sözleşme konusunda yaşanan anlaşmazlıklar Kartal’ı bir hayli etkiledi.

Süper Lig’de yenilen gollerle ilgili ilginç istatistikler dikkatleri çekiyor.

Süper Lig’de bu sezon rakip gol beklentisi/yenilen gol verimliliğinde Başakşehir ve Konyaspor müthiş bir verimliliğe sahip oldu. Listenin ilk sırasında bulunan Başakşehir, 6.9 rakip gol beklentisiyle 1 gol yedi. Yüzde 85.6 yenilen gol/rakip gol beklentisi verimlilik oranı yakaladı.

Listenin ilk 5 sırasında 4 büyüklerden sadece Galatasaray kendisine yer bulabildi. Fenerbahçe ise yüzde 25.8 ile 8. sırada yer aldı.

15. sırada bulunan son şampiyon Trabzonspor -33.8 yenilen gol/rakip gol beklentisi istatistiği ile adeta alarm veriyor. Sezon başından beri kaleci sıkıntısı yaşayan Beşiktaş ise listenin son sırasında yer aldı. Kartal, yüzde -61.3 yenilen gol/rakip gol beklentisi verimlilik oranı ile en alt sırada kendisine yer buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.