Beşiktaş, Karagümrük engeline takıldı! 5 maçlık seri sona erdi!

SPOR 31.01.2023 - 22:44, Güncelleme: 01.02.2023 - 17:45
 

Beşiktaş, Karagümrük engeline takıldı! 5 maçlık seri sona erdi!

Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla siyah-beyazlıların 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Süper Lig'in 22. haftasında siyah beyazlılar deplasmanda Fatih Karagümrük karşılaştı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Beşiktaş, 33. dakikada Cenk Tosun ile öne geçti.  49. dakikada Ozdoev, Beşiktaş ağlarını sarsarak skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda iki takım da galibiyet için yüklenirken, başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, puanını 39'a yükseltti ve lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Üç günde bir maç oynanan dönemdeyiz. Rakibimizin bundan önce bir maç oynamaması da onun için bir avantajdı. Biz de tempolu maçlardan çıkıp bugün fizik temposu olarak tempolu oynamayınca rakibimize bu avantaj oldu ve bunu da iyi kullandılar. Denk bir maçtı. Bu tip takımlara karşı baskılı oynamamız gerekiyor. Kaybettiğimiz iki puan var, üzgünüz.” Dedi.
Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla siyah-beyazlıların 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Süper Lig'in 22. haftasında siyah beyazlılar deplasmanda Fatih Karagümrük karşılaştı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş, 33. dakikada Cenk Tosun ile öne geçti.  49. dakikada Ozdoev, Beşiktaş ağlarını sarsarak skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda iki takım da galibiyet için yüklenirken, başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla siyah-beyazlılar, puanını 39'a yükseltti ve lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kaldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Üç günde bir maç oynanan dönemdeyiz. Rakibimizin bundan önce bir maç oynamaması da onun için bir avantajdı.

Biz de tempolu maçlardan çıkıp bugün fizik temposu olarak tempolu oynamayınca rakibimize bu avantaj oldu ve bunu da iyi kullandılar. Denk bir maçtı. Bu tip takımlara karşı baskılı oynamamız gerekiyor. Kaybettiğimiz iki puan var, üzgünüz.” Dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.