Bertiz'in Evladı Dizibüyük Ata Topraklarında!

POLİTİKA 17.03.2024 - 16:25, Güncelleme: 17.03.2024 - 16:25
 

Bertiz'in Evladı Dizibüyük Ata Topraklarında!

Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük, "Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız." dedi.

31 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük seçim çalışmalarını hızlandırdı. Dizibüyük'ün son durağı ata toprakları olan Bertiz'in  Budaklı, Çobanlı Baydemirli, Boyalı , Ağabeyli , Kemallı ve Kabasakal oldu. "Artık esaretin bitmesi lazım" Yapmış oluğu ziyaretler hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Dizibüyük, "Gezilerimizi tamamladık inşallah bertizli hemşehrilerim bertizli bir belediye başkanı seçecektir. Şahsım ve ekibim olarak bir çok insana ulaşmaya çalıştık. Göremediğimiz bir çok hemşehrilerime de buradan sesleniyorum .Artık esaretin bitmesi lazım. Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Bizler ikinci yolu seçiyoruz. Bu günkü ziyaretlerimizde gittiğimiz her yerde bizde buradayız, bizlerde bu ilçenin insanlarıyız diyen vatandaşlarımızla karşılaştık.Dulkadiroğlu ilçemiz’in insanı artık kendi gibi yaşayan kendi gibi düşünen Başkan görmek istiyor." dedi.  
Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük, "Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız." dedi.

31 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Dizibüyük'ün son durağı ata toprakları olan Bertiz'in  Budaklı, Çobanlı Baydemirli, Boyalı , Ağabeyli , Kemallı ve Kabasakal oldu.

"Artık esaretin bitmesi lazım"

Yapmış oluğu ziyaretler hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Dizibüyük, "Gezilerimizi tamamladık inşallah bertizli hemşehrilerim bertizli bir belediye başkanı seçecektir. Şahsım ve ekibim olarak bir çok insana ulaşmaya çalıştık.

Göremediğimiz bir çok hemşehrilerime de buradan sesleniyorum .Artık esaretin bitmesi lazım. Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Bizler ikinci yolu seçiyoruz.

Bu günkü ziyaretlerimizde gittiğimiz her yerde bizde buradayız, bizlerde bu ilçenin insanlarıyız diyen vatandaşlarımızla karşılaştık.Dulkadiroğlu ilçemiz’in insanı artık kendi gibi yaşayan kendi gibi düşünen Başkan görmek istiyor." dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.