Bertiz Spor’dan O Bölgede 5 Saat Temizlik!

YAŞAM 20.06.2019 - 09:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bertiz Spor’dan O Bölgede 5 Saat Temizlik!

Bertiz Spor ve Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı, Bertiz Yedikuyular mevkiinde bulunan Seyir Terasında ve Kılağalı mevkii Bentderesi çeşmesinde 5 saat boyunca temizlik yaptı.

Yaz mevsimi ve dokuz günlük bayram tatili nedeniyle şehrimizden Bertiz mahallelerine hareketlilik hat safhaya ulaştı.  Durumun böyle olunca ister istemez kirlilik üst düzeye çıktı. Bertiz Spor ve Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı gönüllüleri ise 5 saatlik kısa bir çalışmayla mevcut kirliliği temizlemiş ve uyarı levhaları dikerek vatandaşların kullanımına sundu. Bu konuyla bilgiler veren Bertiz Spor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız: " Bir gencimiz,  Kılağlı mevkiinde bulunan çeşme duvarlarına sprey boya ile ilan-ı aşkta bulunmuş ve bir kirliliğe sebebiyet vermiştir. Biz aşkların şiirle edebiyatla ifade edildiği toprakların çocukları olarak gençlerimizin duvarları karalayıp kirletmelerini istemiyoruz."dedi.  
Bertiz Spor ve Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı, Bertiz Yedikuyular mevkiinde bulunan Seyir Terasında ve Kılağalı mevkii Bentderesi çeşmesinde 5 saat boyunca temizlik yaptı.

Yaz mevsimi ve dokuz günlük bayram tatili nedeniyle şehrimizden Bertiz mahallelerine hareketlilik hat safhaya ulaştı.  Durumun böyle olunca ister istemez kirlilik üst düzeye çıktı. Bertiz Spor ve Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı gönüllüleri ise 5 saatlik kısa bir çalışmayla mevcut kirliliği temizlemiş ve uyarı levhaları dikerek vatandaşların kullanımına sundu.


Bu konuyla bilgiler veren Bertiz Spor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız: " Bir gencimiz,  Kılağlı mevkiinde bulunan çeşme duvarlarına sprey boya ile ilan-ı aşkta bulunmuş ve bir kirliliğe sebebiyet vermiştir. Biz aşkların şiirle edebiyatla ifade edildiği toprakların çocukları olarak gençlerimizin duvarları karalayıp kirletmelerini istemiyoruz."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.