Bertiz Spora Yeni Hoca!

SPOR 16.06.2022 - 23:03, Güncelleme: 16.06.2022 - 23:03
 

Bertiz Spora Yeni Hoca!

Bertiz Spor 2022-2023 sezonunda takımı Okul sporlarında Türkiye’de derece yapan Genç Hoca Emin Bekiroğluna teslim etti.

Okul sporlarında, minikler Futbol, Hentbol, voleybol branşlarında Türkiye finallerinde derece yapan takımlar çıkartan Emin Bekiroğlu: “Bertizliyim Bertiz Spora hoca olmaktan dolayı çok mutluyum, yöremizin takımına hizmet edecek olmak beni heyecanlandırıyor.” dedi. Bekiroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnşallah bu sezon iyi bir takım yapıp heyecan dalgası oluşturacağız diyerek tüm Bertizlilere iyi bir takım sözü verdi. Kulüp başkanı Fatih Yıldız ise takımımızı Genç ve başarılı bir isme teslim ediyoruz, takımın geleceği gençlerin elinde olacak bu takımı başarıya ulaştıracaklardır.”
Bertiz Spor 2022-2023 sezonunda takımı Okul sporlarında Türkiye’de derece yapan Genç Hoca Emin Bekiroğluna teslim etti.

Okul sporlarında, minikler Futbol, Hentbol, voleybol branşlarında Türkiye finallerinde derece yapan takımlar çıkartan Emin Bekiroğlu: “Bertizliyim Bertiz Spora hoca olmaktan dolayı çok mutluyum, yöremizin takımına hizmet edecek olmak beni heyecanlandırıyor.” dedi.

Bekiroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnşallah bu sezon iyi bir takım yapıp heyecan dalgası oluşturacağız diyerek tüm Bertizlilere iyi bir takım sözü verdi. Kulüp başkanı Fatih Yıldız ise takımımızı Genç ve başarılı bir isme teslim ediyoruz, takımın geleceği gençlerin elinde olacak bu takımı başarıya ulaştıracaklardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.