Berkan Kutlu yuva'dan uçuyor mu?

SPOR 08.08.2023 - 16:43, Güncelleme: 08.08.2023 - 16:43
 

Berkan Kutlu yuva'dan uçuyor mu?

Galatasaray, beklentilerin altında kalan Berkan Kutlu satışa kondu. Oyuncu için istenilen miktarı hangi takım verirse onaylanacak.

Galatasaray, beklentilerin altında kalan Berkan Kutlu satışa kondu. Oyuncu için istenilen miktarı hangi takım verirse onaylanacak.  Berkan Kutlu , Alanyaspor'dan 4 milyon euroya alınmıştı. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala Galatasaray'da yeni bir ayrılık kapıda. Sarı-kırmızılılar, 5 milyon euroluk teklif gelmesi halinde Berkan Kutlu'nun satışının önünü açacak. Berkan Kutlu kariyerinde Galatasaray formasıyla toplam 78 maçta forma giydi. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.  
Galatasaray, beklentilerin altında kalan Berkan Kutlu satışa kondu. Oyuncu için istenilen miktarı hangi takım verirse onaylanacak.

Galatasaray, beklentilerin altında kalan Berkan Kutlu satışa kondu.

Oyuncu için istenilen miktarı hangi takım verirse onaylanacak. 

Berkan Kutlu , Alanyaspor'dan 4 milyon euroya alınmıştı. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala Galatasaray'da yeni bir ayrılık kapıda. Sarı-kırmızılılar, 5 milyon euroluk teklif gelmesi halinde Berkan Kutlu'nun satışının önünü açacak.

Berkan Kutlu kariyerinde Galatasaray formasıyla toplam 78 maçta forma giydi. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.