Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı sette!

DİZİ - FİLM 13.09.2022 - 09:45, Güncelleme: 13.09.2022 - 09:45
 

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı sette!

Aşk-ı Memnu'nun ardından 12 yıl sonra aynı projede buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat çiftinin setinden kareler yayımlandı.

Aşk-ı Memnu'nun ardından 12 yıl sonra aynı projede buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat çiftinin setinden kareler yayınlandı. Çekimleri New York'ta yapılan İstanbul İçin Son Çağrı filminde oynayan fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü. 2008 yılında başrolünde yer aldıkları "Aşk-ı Memnu" dizisiyle gönüllerde taht kuran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 14 yıl sonra yine bir araya geldi. Netflix'de yayınlanacak olan "Last Call For İstanbul" yapımında yer alan ikili, filmin İstanbul çekimini geçtiğimiz günlerde tamamlamıştı. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra çektiği sinema filminin New York çekimleri başladı.    
Aşk-ı Memnu'nun ardından 12 yıl sonra aynı projede buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat çiftinin setinden kareler yayımlandı.

Aşk-ı Memnu'nun ardından 12 yıl sonra aynı projede buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat çiftinin setinden kareler yayınlandı. Çekimleri New York'ta yapılan İstanbul İçin Son Çağrı filminde oynayan fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2008 yılında başrolünde yer aldıkları "Aşk-ı Memnu" dizisiyle gönüllerde taht kuran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 14 yıl sonra yine bir araya geldi. Netflix'de yayınlanacak olan "Last Call For İstanbul" yapımında yer alan ikili, filmin İstanbul çekimini geçtiğimiz günlerde tamamlamıştı. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra çektiği sinema filminin New York çekimleri başladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.