“Berekettir, Paylaşımdır, Hoş Görüdür”

20.09.2019 - 18:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Berekettir, Paylaşımdır, Hoş Görüdür”

Muharrem ayı dolayısıyla Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından aşure etkinliği düzenledi.

MÜSİAD Konağı’nda düzenlenen programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve İmran Kılıç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin yanı sıra çok sayıda iş adamı, davetli ve vatandaşlar katıldı.   Programda kısa bir açıklama yapan MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesini Sami Kervancıoğlu, “Muharrem ayı geleneğinin birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Aşure berekettir, paylaşımdır, hoş görüdür, insanlığın ortak kültürel mirasıdır. Muharrem ayında biz de MÜSİAD olarak aşuremizi yaptık, Allah kabul etsin.”dedi.   GENÇ MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Aygün ise, “Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının hâkim olduğu, birlik ve beraberliğimizin pekişerek daha da güçlendiği, sosyal dayanışmanın arttığı, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip Aşure gününü kutluyorum.”diye konuştu.  
Muharrem ayı dolayısıyla Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından aşure etkinliği düzenledi.

MÜSİAD Konağı’nda düzenlenen programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve İmran Kılıç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin yanı sıra çok sayıda iş adamı, davetli ve vatandaşlar katıldı.

 

Programda kısa bir açıklama yapan MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesini Sami Kervancıoğlu, “Muharrem ayı geleneğinin birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Aşure berekettir, paylaşımdır, hoş görüdür, insanlığın ortak kültürel mirasıdır. Muharrem ayında biz de MÜSİAD olarak aşuremizi yaptık, Allah kabul etsin.”dedi.

 


GENÇ MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Aygün ise, “Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının hâkim olduğu, birlik ve beraberliğimizin pekişerek daha da güçlendiği, sosyal dayanışmanın arttığı, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip Aşure gününü kutluyorum.”diye konuştu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.