Benzine zam geliyor! Zamlı almamak için acele edin!

EKONOMİ 31.10.2022 - 11:03, Güncelleme: 31.10.2022 - 11:03
 

Benzine zam geliyor! Zamlı almamak için acele edin!

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmaya göre akaryakıt fiyatları sürekli değişkenlik gösteriyor.

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmaya göre akaryakıt fiyatları sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 71 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını borsa gibi takip ediyor. Fiyatlardaki dalgalanmalar vatandaşın canının sıksa da indirimli alabilmek için çaba sarf ediyorlar. Benzin grubuna 1 Kasım Salı gününden geçerli olmak üzere 71 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor.  
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmaya göre akaryakıt fiyatları sürekli değişkenlik gösteriyor.

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmaya göre akaryakıt fiyatları sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 71 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını borsa gibi takip ediyor. Fiyatlardaki dalgalanmalar vatandaşın canının sıksa da indirimli alabilmek için çaba sarf ediyorlar.

Benzin grubuna 1 Kasım Salı gününden geçerli olmak üzere 71 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.