Ben Gri dizisinin konusu nedir? Nerede yayımlanıyor?

DİZİ - FİLM 19.10.2022 - 19:01, Güncelleme: 19.10.2022 - 19:01
 

Ben Gri dizisinin konusu nedir? Nerede yayımlanıyor?

Ben Gri dizisinin yayın günü ne zaman? Ben Gri dizisinin konusu nedir? Ben Gri dizisinde kimler var? İşte cevabı…

Disney+’ın Türkiye’deki yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.  Ne zaman yayımlanacak? Dizi 16 Kasım’da Türkiye’yle aynı anda tüm dünyada da seyirci ile buluşacak. Oyuncular: Başrollerinde Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor.  Konusu:  Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen olayla değişmesini konu alıyor. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını usta bir dille seyirciye aktaracak.   
Ben Gri dizisinin yayın günü ne zaman? Ben Gri dizisinin konusu nedir? Ben Gri dizisinde kimler var? İşte cevabı…

Disney+’ın Türkiye’deki yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Ne zaman yayımlanacak?

Dizi 16 Kasım’da Türkiye’yle aynı anda tüm dünyada da seyirci ile buluşacak.

Oyuncular:

Başrollerinde Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor. 

Konusu: 

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen olayla değişmesini konu alıyor. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını usta bir dille seyirciye aktaracak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.