Belediyeler 20 bin TL maaşla personel alımı yapacak!

AKTÜEL 14.06.2023 - 17:42, Güncelleme: 14.06.2023 - 17:42
 

Belediyeler 20 bin TL maaşla personel alımı yapacak!

Belediyelerden yeni personel ve alım ilanları paylaşıldı. Personel alımları için hangi şartlar isteniyor? işte detaylar...

Belediyelerden yeni personel ve alım ilanları paylaşıldı. Personel alımları için hangi şartlar isteniyor? işte detaylar... Vatandaşların daha iyi şartlarda ve daha iyi gelire sahip olmasını sağlayan bu iş imkanları için birçok kişi tarafından başvurular yapılmaya başlandı. Yeni açılan başvurularla birlikte birçok kadro için alımlar başlamış durumda. Vatandaşlar hangi belediyelerin alım başlattığını araştırmaya başladı.  İşte belediye alımlarında aranan genel şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan edilen pozisyon için gerekli olan eğitim düzeyini tamamlamış olmak, İlgili pozisyona uygun niteliklere sahip olmak, Görev yapılacak olan il veya ilçede ikamet etmek (bazı belediyelerde gerekmiyor) Askerlik ile ilişiği bulunmamak veya askerlik hizmetini tamamlamış olmak, İlgili sağlık kurumundan sağlık raporu almış olmak, Aranan yaş ve medeni durum şartlarını sağlamak. Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak? Birçok belediyelerde yapılacak alım miktarı artmaya başladı. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediyeler vatandaşların istihdamını sağlayabilmek için birçok alanda yeni kadrolar açmaya başladı. Yeni kadrolar şu şekilde sıralandı; Zabıta memuru İtfaiye eri Düz memur Veri hazırlama ve kontrol işletmeni Tekniker/teknisyen Mühendis Mimar Şehir Plancısı Muhasebeci Bilgisayar işletmeni Şoför Belediyeler KPSS puanıyla yaptığı alım ilanlarına ulaşmak için; "https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/" adresini ziyaret edebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanabilmesi için gerekli ön şartları karşılıyor olmanız gerekmekte. Aksi halde başvurunuz değerlendirmeye alınmayabilir.  
Belediyelerden yeni personel ve alım ilanları paylaşıldı. Personel alımları için hangi şartlar isteniyor? işte detaylar...

Belediyelerden yeni personel ve alım ilanları paylaşıldı. Personel alımları için hangi şartlar isteniyor? işte detaylar...

Vatandaşların daha iyi şartlarda ve daha iyi gelire sahip olmasını sağlayan bu iş imkanları için birçok kişi tarafından başvurular yapılmaya başlandı.

Yeni açılan başvurularla birlikte birçok kadro için alımlar başlamış durumda.

Vatandaşlar hangi belediyelerin alım başlattığını araştırmaya başladı. 

İşte belediye alımlarında aranan genel şartlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

İlan edilen pozisyon için gerekli olan eğitim düzeyini tamamlamış olmak,

İlgili pozisyona uygun niteliklere sahip olmak,

Görev yapılacak olan il veya ilçede ikamet etmek (bazı belediyelerde gerekmiyor)

Askerlik ile ilişiği bulunmamak veya askerlik hizmetini tamamlamış olmak,

İlgili sağlık kurumundan sağlık raporu almış olmak,

Aranan yaş ve medeni durum şartlarını sağlamak.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

Birçok belediyelerde yapılacak alım miktarı artmaya başladı. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediyeler vatandaşların istihdamını sağlayabilmek için birçok alanda yeni kadrolar açmaya başladı.

Yeni kadrolar şu şekilde sıralandı;

Zabıta memuru

İtfaiye eri

Düz memur

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni

Tekniker/teknisyen

Mühendis

Mimar

Şehir Plancısı

Muhasebeci

Bilgisayar işletmeni

Şoför

Belediyeler KPSS puanıyla yaptığı alım ilanlarına ulaşmak için; "https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/" adresini ziyaret edebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanabilmesi için gerekli ön şartları karşılıyor olmanız gerekmekte. Aksi halde başvurunuz değerlendirmeye alınmayabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.