Bekir Tarık Yiğit, Şehrimizi hem inşa hem ihya edeceğiz!

POLİTİKA 25.03.2023 - 17:04, Güncelleme: 25.03.2023 - 17:15
 

Bekir Tarık Yiğit, Şehrimizi hem inşa hem ihya edeceğiz!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı Bekir Tarık Yiğit, Kahramanmaraş’ı hem inşa hem ihya edeceklerini belirtti.

Ak parti genel merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Programda fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Bekir Tarık Yiğit,  “Yaklaşık 32 yıl devlet memuriyetinden sonra şehrimize tecrübemi aktarmak için milletvekili aday adayı oldum.” Dedi. Yiğit, “Ben sürekli şehrimle iç içeyim. Şehrimizdeki insanlarımıza Ankara’da kucak açtık. Onların sorunlarını gidermeye çalıştık. Bu süreçten sonrada gecemizi gündüzümüze katarak şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizi ivedilikle asrın felaketinden kurtarmak için canla başla çalışacağız. Şehrimizi hem inşa hem ihya yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”diye konuştu.  
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı Bekir Tarık Yiğit, Kahramanmaraş’ı hem inşa hem ihya edeceklerini belirtti.

Ak parti genel merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

Programda fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Bekir Tarık Yiğit,  “Yaklaşık 32 yıl devlet memuriyetinden sonra şehrimize tecrübemi aktarmak için milletvekili aday adayı oldum.” Dedi.

Yiğit, “Ben sürekli şehrimle iç içeyim. Şehrimizdeki insanlarımıza Ankara’da kucak açtık. Onların sorunlarını gidermeye çalıştık. Bu süreçten sonrada gecemizi gündüzümüze katarak şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Şehrimizi ivedilikle asrın felaketinden kurtarmak için canla başla çalışacağız. Şehrimizi hem inşa hem ihya yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”diye konuştu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.