Behzat Ç. Ekibine Yeni Oyuncu Katıldı

DİZİ - FİLM 04.05.2019 - 11:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Behzat Ç. Ekibine Yeni Oyuncu Katıldı

Fenomen dizi ‘Behzat Ç.’nin BluTV için çekilecek yeni bölümlerinin hazırlığı tüm hızıyla sürüyor.

Altı yıl aradan sonra İnter Medya‘nın yapımcılığında hayata geçirilecek olan proje, 40’ar dakikalık 9 bölümden oluşacak. Senaryosunu Mehmet Ercan Erdem‘in kaleme aldığı diziyi yine Serdar Akar yönetecek. Serdar Akar ile eski ortağı usta yönetmen Tarkan Karlıdağ uzun süre sonra tekrar ‘Behzat Ç.’ için bir araya geldi. Yeni bölümlerde başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu‘na eski ekip arkadaşları İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler de eşlik edecek. Yeni kadroya ayrıca ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin sevilen karakterlerinden ‘Yasin Komutan’a hayat veren Ertuğrul Şakar da katıldı.   
Fenomen dizi ‘Behzat Ç.’nin BluTV için çekilecek yeni bölümlerinin hazırlığı tüm hızıyla sürüyor.

Altı yıl aradan sonra İnter Medya‘nın yapımcılığında hayata geçirilecek olan proje, 40’ar dakikalık 9 bölümden oluşacak. Senaryosunu Mehmet Ercan Erdem‘in kaleme aldığı diziyi yine Serdar Akar yönetecek.
Serdar Akar ile eski ortağı usta yönetmen Tarkan Karlıdağ uzun süre sonra tekrar ‘Behzat Ç.’ için bir araya geldi. Yeni bölümlerde başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu‘na eski ekip arkadaşları İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler de eşlik edecek.


Yeni kadroya ayrıca ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin sevilen karakterlerinden ‘Yasin Komutan’a hayat veren Ertuğrul Şakar da katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.