BBP eski ilçe başkanı Ali Polat İyi Parti’ye geçti!

POLİTİKA 19.06.2021 - 18:38, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

BBP eski ilçe başkanı Ali Polat İyi Parti’ye geçti!

BBP Onikişubat eski ilçe başkanı Ali Polat İyi Parti’ye geçiş yaptı.

BBP Onikişubat eski ilçe başkanı Ali Polat İyi Parti’ye geçiş yaptı.   BBP Onikişubat kurucu ilçe başkanı olarak 5 yıl boyunca hizmet eden Ali Polat düzenlenen törenle İyi Parti’ye geçiş yaptı.     “Millet mücadelesine omuz vermek adına katılım sağladık”   Törende konuşma yapan Ali Polat, “Bugün kurucu ilçe başkanlığı görevini 5 yıl icra ettiğim, Kahramanmaraş BBP Onikisubat ilçe yönetimim ve bizimle birlikte katılım sağlayan birçok gönüldaşlarımızla birlikte Sayın genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve liyakatli kadrolarıyla verdikleri vatan millet mücadelesine omuz vermek adına katılım sağladık.   Bizleri bir kardeş bir gönüldaş olarak bağrına basan iyi parti K. Maraş teşkilatımızın kıymetli temsilcileri İl başkanımız Sn Ahmet Çabukel ve yöneticilerine, Onikisubat ilçe başkanımız Sn Doğan Murat Kılıç başkanımız ve saygıdeğer yönetimine hülasa bütün parti mensubu gönüldaşlarımıza şahsım adına ve katılım sağlayan yöneticilerimiz ve gönüldaşlarımız adına teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca bizimle birlikte katılım sağlayan tüm gönüldostlarımıza da şükranlarımı arz ederim. Rabbim çıktığımız bu yolda bu katılımı camiamız adına ve yüce Türk milleti adına hayırlı hizmetlere vesile kılsın.”dedi.  
BBP Onikişubat eski ilçe başkanı Ali Polat İyi Parti’ye geçiş yaptı.

BBP Onikişubat eski ilçe başkanı Ali Polat İyi Parti’ye geçiş yaptı.

 

BBP Onikişubat kurucu ilçe başkanı olarak 5 yıl boyunca hizmet eden Ali Polat düzenlenen törenle İyi Parti’ye geçiş yaptı.

 

 

“Millet mücadelesine omuz vermek adına katılım sağladık”

 

Törende konuşma yapan Ali Polat, “Bugün kurucu ilçe başkanlığı görevini 5 yıl icra ettiğim, Kahramanmaraş BBP Onikisubat ilçe yönetimim ve bizimle birlikte katılım sağlayan birçok gönüldaşlarımızla birlikte Sayın genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve liyakatli kadrolarıyla verdikleri vatan millet mücadelesine omuz vermek adına katılım sağladık.

 

Bizleri bir kardeş bir gönüldaş olarak bağrına basan iyi parti K. Maraş teşkilatımızın kıymetli temsilcileri İl başkanımız Sn Ahmet Çabukel ve yöneticilerine, Onikisubat ilçe başkanımız Sn Doğan Murat Kılıç başkanımız ve saygıdeğer yönetimine hülasa bütün parti mensubu gönüldaşlarımıza şahsım adına ve katılım sağlayan yöneticilerimiz ve gönüldaşlarımız adına teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca bizimle birlikte katılım sağlayan tüm gönüldostlarımıza da şükranlarımı arz ederim. Rabbim çıktığımız bu yolda bu katılımı camiamız adına ve yüce Türk milleti adına hayırlı hizmetlere vesile kılsın.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.