BBP Büyükşehirde Aday Çıkaracak Mı?

POLİTİKA 23.01.2019 - 18:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

BBP Büyükşehirde Aday Çıkaracak Mı?

Büyük Birlik Partisi (BBP) il Başkanı Bilal Odunkıran, 31 Mart yerel seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu.

Odunkıran, “2 ilçemizde Belediye Başkan adayımızı belirledik. Elbistan’a İbrahim Alagöz kardeşimiz adayımız oldu. Göksun ise Ali Kıraç kardeşimiz aday oldu. Diğer ilçelerimiz için ise Başkan adayı olma yönünde müracaatlar var, sağlam bir ekip bu adaylar üzerinde çalışmalar yapıyor.”dedi. “Sağlam adaylarımız var” 31 Mart yerel seçimleri öncesi sağlam Belediye Başkan adayları ile yola çıkacaklarına değinen Bilal Odunkıran şunları söyledi, “Kısa bir süre içerisinde Belediye Başkan adaylarımızı belirleyeceğiz. Cumhur ittifakı nedeniyle bir ihtimal olarak Başkan adayı çıkartmaya biliriz. Adaylarımızı tamamı belirlendiğinde coşkulu bir aday tanıtım toplantısı yapmayı planlıyoruz. Vatandaşımız şunu bilsin ki ses getirecek adaylarımız olacak. Dirsek temasında olduğumuz arkadaşlarımız var.  Bunlar üzerinde bir konsensus sağlamaya çalışıyoruz. Cumhur ittifakı içerisinde olan ve Belediye Başkan adaylığı için başvurular var. Partimize bir şeyler katacak insanlarla yol yürüyeceğimizi herkesin bilmesi lazım. Aday belirleme konusunda birçok kriterlerimiz var bu kriterlere uygun kimse onlarla yol yürüyeceğiz. Aday belirleme süreci Şubat ayının ilk haftasına karar sarkabilir.”
Büyük Birlik Partisi (BBP) il Başkanı Bilal Odunkıran, 31 Mart yerel seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu.

Odunkıran, “2 ilçemizde Belediye Başkan adayımızı belirledik. Elbistan’a İbrahim Alagöz kardeşimiz adayımız oldu. Göksun ise Ali Kıraç kardeşimiz aday oldu. Diğer ilçelerimiz için ise Başkan adayı olma yönünde müracaatlar var, sağlam bir ekip bu adaylar üzerinde çalışmalar yapıyor.”dedi.

“Sağlam adaylarımız var”

31 Mart yerel seçimleri öncesi sağlam Belediye Başkan adayları ile yola çıkacaklarına değinen Bilal Odunkıran şunları söyledi, “Kısa bir süre içerisinde Belediye Başkan adaylarımızı belirleyeceğiz. Cumhur ittifakı nedeniyle bir ihtimal olarak Başkan adayı çıkartmaya biliriz. Adaylarımızı tamamı belirlendiğinde coşkulu bir aday tanıtım toplantısı yapmayı planlıyoruz. Vatandaşımız şunu bilsin ki ses getirecek adaylarımız olacak. Dirsek temasında olduğumuz arkadaşlarımız var.  Bunlar üzerinde bir konsensus sağlamaya çalışıyoruz. Cumhur ittifakı içerisinde olan ve Belediye Başkan adaylığı için başvurular var. Partimize bir şeyler katacak insanlarla yol yürüyeceğimizi herkesin bilmesi lazım. Aday belirleme konusunda birçok kriterlerimiz var bu kriterlere uygun kimse onlarla yol yürüyeceğiz. Aday belirleme süreci Şubat ayının ilk haftasına karar sarkabilir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.