“Bayram Sevincinin Tüm Evlerde Yaşanması Temennisiyle”

POLİTİKA 10.08.2019 - 09:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Bayram Sevincinin Tüm Evlerde Yaşanması Temennisiyle”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları başkanı Ali Çam Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çam mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız bir Kurban Bayramı’nı daha karşılamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma hislerinin en üst seviyeye çıktığı; sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı; kin, nefret ve şiddetin, yerini huzur ve kardeşliğe bıraktığı; bayram sevincinin tüm evlerde yaşandığı bir bayram temenni ediyorum. Bu vesile ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi Yüce Rabb’imden temenni ediyorum.”
Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları başkanı Ali Çam Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çam mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız bir Kurban Bayramı’nı daha karşılamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma hislerinin en üst seviyeye çıktığı; sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı; kin, nefret ve şiddetin, yerini huzur ve kardeşliğe bıraktığı; bayram sevincinin tüm evlerde yaşandığı bir bayram temenni ediyorum.

Bu vesile ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi Yüce Rabb’imden temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.