Bayanlara Özel İletişim Semineri

16.01.2019 - 16:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bayanlara Özel İletişim Semineri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mikrokredi kullanan bayanlara yönelik eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında mikrokredi kullanan bayanlara yönelik iletişim konusunda eğitim semineri verildi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş ile mikrokredi kullanan bayanlar katıldı. Mikrokredi kullanan bayanlara iletişim konusunda eğitim semineri veren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Bakan, iletişim ve müşteri ilişkileri konularından bahsetti.    
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mikrokredi kullanan bayanlara yönelik eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında mikrokredi kullanan bayanlara yönelik iletişim konusunda eğitim semineri verildi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş ile mikrokredi kullanan bayanlar katıldı.

Mikrokredi kullanan bayanlara iletişim konusunda eğitim semineri veren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Bakan, iletişim ve müşteri ilişkileri konularından bahsetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.