Başkan Zor ziyaretlerini sürdürüyor!

POLİTİKA 25.08.2021 - 20:25, Güncelleme: 25.08.2021 - 20:25
 

Başkan Zor ziyaretlerini sürdürüyor!

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Zor, ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş şubesini ziyaret etti. Sonrasına ise Memur Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdülaziz Aydın ve yönetimini ziyaret etti. Son olarak ise Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak’ı ve Haydarbey mahalle muhtarı Ökkeş Özen’i ziyaret etti.
Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Zor, ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş şubesini ziyaret etti.

Sonrasına ise Memur Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdülaziz Aydın ve yönetimini ziyaret etti.

Son olarak ise Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak’ı ve Haydarbey mahalle muhtarı Ökkeş Özen’i ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.